پسرم ۱۶ ماهشه دو سه روز پیش دیدم چشماشو فشار میده و انگار اذیته اما بعد به نظر میرسید که انگار داره ادا درمیاره اما امشب دوباره تکرار شد جوری بود که باباش هم ترسیده بود اما بعد چشماشو باز کرد و خندید الان تو نت سرچ کردم دیدم که یه بیماری هست به نام بلفارواسپاسم که یه همچین علائمی داره خیلی نگران شدم کسی ازین بیماری چیزی میدونه ؟چی میتونه باشه؟
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
جالبه که دوتا بچه تو شونزده ماهگی یه رفتار مشابهو داشتن یه بار هم پسرم خمیده راه میرفت به یه ارتوپد اطفال گفتیم خندید گفت بچه اولتونه زیادی حساسید شاید اینم همینطور باشه
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
جالبه که دوتا بچه تو شونزده ماهگی یه رفتار مشابهو داشتن یه بار هم پسرم خمیده راه میرفت به یه ارتوپد ...
عزیزم مشکل چشم پسرت حل شد ؟چی بود دقیقا دختر من ۷ ماهشه اینکارو میکنه دو روزه . میترسم
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
[QUOTE=126693809]هنوزم اینکارو میکنه اما دیگه روش حساس نیستم ممکنه به خاطر دندون دراوردن باشه[/QUOممنونم عزیزم. دکتر بردم چک کرد گفت مشکلی نداره اللنم فقط موقع هایی ک میخواد گریه کنه اینجوری میکنه .. اما خیلی کم . امیدوارم بازیش باشه . مرسی😘
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
یعنی مشکل خاصی نیست؟پسر من چند ماه پیش اینطوری شد تمام آزمایشاتو سی تی اسکنش سالم بود دکتر گفت مشکلی نداره تا پایان دوسالگی خوب میشه الان دقیقا دو سالش شد این ماه و دیروز دوباره اینطوری شد باید اقدان خاصی کنم یا دکترش درست گفته خودبه خود خوب میشه ؟چون اصلا عادی نیست و اذیت میشه
چه جوریه برا پسر شما ؟یعنی حرکات تیک ماننده؟برای پسر من نشونه مشکل بود توی چهار سال ونیم تبدیل شد به ...
پسر من کانلا خوب در حال بازی یهو چشاشو بهم فشار میده و میترسه و میشینه یا اگه من کنارش باشم محکم منو بغل میکنه انگار اذیت میشه بعد چند ثانیه اروم اروم چشاشو با ترس باز میکنه بعد خندش میگیره