2777
2789
عنوان

پسرم چشماشو فشار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 5334 بازدید | 55 پست

پسر منم ۱۶ماهشه چند بار اینکارو کرده منم اولش ترسیدم ولی فک کنم بازیشونه

نتم ول کن همه چیز به بدترین چیز وصل میکنه

چندتا دکتر به من گفتن در مورد مریضی تو اینترنت سرچ نکن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

جالبه که دوتا بچه تو شونزده ماهگی یه رفتار مشابهو داشتن یه بار هم پسرم خمیده راه میرفت به یه ارتوپد اطفال گفتیم خندید گفت بچه اولتونه زیادی حساسید شاید اینم همینطور باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه که دوتا بچه تو شونزده ماهگی یه رفتار مشابهو داشتن یه بار هم پسرم خمیده راه میرفت به یه ارتوپد ...

عزیزم مشکل چشم پسرت حل شد ؟چی بود دقیقا دختر من ۷ ماهشه اینکارو میکنه دو روزه . میترسم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم مشکل چشم پسرت حل شد ؟چی بود دقیقا دختر من ۷ ماهشه اینکارو میکنه دو روزه . میترسم

هنوزم اینکارو میکنه اما دیگه روش حساس نیستم ممکنه به خاطر دندون دراوردن باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

[QUOTE=126693809]هنوزم اینکارو میکنه اما دیگه روش حساس نیستم ممکنه به خاطر دندون دراوردن باشه[/QUOممنونم عزیزم. دکتر بردم چک کرد گفت مشکلی نداره اللنم فقط موقع هایی ک میخواد گریه کنه اینجوری میکنه .. اما خیلی کم . امیدوارم بازیش باشه . مرسی😘

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
[QUOTE=126693809]هنوزم اینکارو میکنه اما دیگه روش حساس نیستم ممکنه به خاطر دندون دراوردن باشه[/QUOمم ...

خواهش میکنم عزیزم

هنوزم اینکارو میکنه اما دیگه روش حساس نیستم ممکنه به خاطر دندون دراوردن باشه

سلام عزیزم دلیل این کار بچتونو متوجه شدین چون پسر منم امروز دقیقا همینطوری شده خیلی نگرانم

سلام عزیزم دلیل این کار بچتونو متوجه شدین چون پسر منم امروز دقیقا همینطوری شده خیلی نگرانم

به خاطر اختلال یکپارچگیش بود عزیزم

به خاطر اختلال یکپارچگیش بود عزیزم

یعنی مشکل خاصی نیست؟پسر من چند ماه پیش اینطوری شد تمام آزمایشاتو سی تی اسکنش سالم بود دکتر گفت مشکلی نداره تا پایان دوسالگی خوب میشه الان دقیقا دو سالش شد این ماه و دیروز دوباره اینطوری شد باید اقدان خاصی کنم یا دکترش درست گفته خودبه خود خوب میشه ؟چون اصلا عادی نیست و اذیت میشه 

یعنی مشکل خاصی نیست؟پسر من چند ماه پیش اینطوری شد تمام آزمایشاتو سی تی اسکنش سالم بود دکتر گفت مشکلی ...

چه جوریه برا پسر شما ؟یعنی حرکات تیک ماننده؟برای پسر من نشونه مشکل بود توی چهار سال ونیم تبدیل شد به یه تیک خیلی حاد

چه جوریه برا پسر شما ؟یعنی حرکات تیک ماننده؟برای پسر من نشونه مشکل بود توی چهار سال ونیم تبدیل شد به ...

پسر من کانلا خوب در حال بازی یهو چشاشو بهم فشار میده و میترسه و میشینه یا اگه من کنارش باشم محکم منو بغل میکنه انگار اذیت میشه بعد چند ثانیه اروم اروم چشاشو با ترس باز میکنه بعد خندش میگیره 

چه جوریه برا پسر شما ؟یعنی حرکات تیک ماننده؟برای پسر من نشونه مشکل بود توی چهار سال ونیم تبدیل شد به ...

میشه شمارمو بزارم باهام تماس بگیرین اگه زحمتی نیست؟چون ما خیلی نگرانیم واقعا نمیدونم چیکار کنم کلا از صبح چسبیدم بهش که نکنه بخوره زمین