پسرم ۱۶ ماهشه دو سه روز پیش دیدم چشماشو فشار میده و انگار اذیته اما بعد به نظر میرسید که انگار داره ادا درمیاره اما امشب دوباره تکرار شد جوری بود که باباش هم ترسیده بود اما بعد چشماشو باز کرد و خندید الان تو نت سرچ کردم دیدم که یه بیماری هست به نام بلفارواسپاسم که یه همچین علائمی داره خیلی نگران شدم کسی ازین بیماری چیزی میدونه ؟چی میتونه باشه؟
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
عزیزم توی اینترنت در مورد سر درد هم سرچ کنی میزنه از علائم سرطانه. به نظرم بازیشه چون ۱۶ ماهه اوج شیطونیا و کارای جدیدشه. احتمال دیگه هم ممکنه به خاطر آلودگی هوا چشمش مسوزه
پسر من دو روز بود چشماشو به زور باز نگه میداشت بردمش حمام چون دست به شوینده ها زده بود ولی بهتر نشد دیشب براش اشک مصنوعی ریختم خوابید شکر خدا امروز خوب شده سریع تو نت سرچ نکن بیماری پیدا کن ببرش چشم پزشک من پسرم قبلا هم اینطوری شده دکتر گفت بخاطر داروی تشنج که میخوره چشماش خشک میشه
پس ارثش رو دارین توی ژنتون و ممکنه فشارش به خاطر همین باشه چون منم آستیگماتم و یه وقتایی دلم میخواد فشار بدم چشمم رو. به نظرم اگر تا هفته دیگه بازم زیاد تکرار کرد ببرش پیش چشم پزشک . اگر بازیش باشه تا چند روز دیگه یادش میره