2777
2789
عنوان

پسرم چشماشو فشار میده

5334 بازدید | 55 پست

پسرم ۱۶ ماهشه دو سه روز پیش دیدم چشماشو فشار میده و انگار اذیته اما بعد به نظر میرسید که انگار داره ادا درمیاره اما امشب دوباره تکرار شد جوری بود که باباش هم ترسیده بود اما بعد چشماشو باز کرد و خندید الان تو نت سرچ کردم دیدم که یه بیماری هست به نام بلفارواسپاسم که یه همچین علائمی داره  خیلی نگران شدم کسی ازین بیماری چیزی میدونه ؟چی میتونه باشه؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه به نت باشه من الان سرطان دارم دارم میمیرم 

آره دقیقا نت همینجوریه یه بار هم دکتر بهم گفت نتو ولش کن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

پسر من دو روز بود چشماشو به زور باز نگه میداشت بردمش حمام چون دست به شوینده ها زده بود ولی بهتر نشد دیشب براش اشک مصنوعی ریختم خوابید شکر خدا امروز خوب شده سریع تو نت سرچ نکن بیماری پیدا کن ببرش چشم پزشک من پسرم قبلا هم اینطوری شده دکتر گفت بخاطر داروی تشنج که میخوره چشماش خشک میشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

احتتمالا چشماشو  که محکم میبنده از این نور رنگی ها میبینه  خوشش میاد منم بچه بودم این بازی رو میکردم 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
عزیزم توی اینترنت در مورد سر درد هم سرچ کنی میزنه از علائم سرطانه. به نظرم بازیشه چون ۱۶ ماهه اوج شی ...

اولش حالت گریه پیدا میکنه اما بعد انگار میشه مسخره بازی نمیدونم ادا در میاره یا نه

پسر من دو روز بود چشماشو به زور باز نگه میداشت بردمش حمام چون دست به شوینده ها زده بود ولی بهتر نشد ...

پسر شماهم چشماشو فشار میداد؟

احتتمالا چشماشو  که محکم میبنده از این نور رنگی ها میبینه  خوشش میاد منم بچه بودم این بازی ...

نمیدونم شاید یه جور بازیه براش 

نه اما دو تا برادرام آستیکماتن

پس ارثش رو دارین توی ژنتون و ممکنه فشارش به خاطر همین باشه چون منم آستیگماتم و یه وقتایی دلم میخواد فشار بدم چشمم رو. به نظرم اگر تا هفته دیگه بازم زیاد تکرار کرد ببرش پیش چشم پزشک . اگر بازیش باشه تا چند روز دیگه یادش میره

پس ارثش رو دارین توی ژنتون و ممکنه فشارش به خاطر همین باشه چون منم آستیگماتم و یه وقتایی دلم میخواد ...

به خاطر این ویروسایی که شایع شده بیرون نمیبرمش اما اگه تکرار شد حتما میبرم تا حالا معاینه چشم هم نرفته