سلام دوستان من شوهرم كم تحركي اسپرم دارم بعد دكتر بهش قرص رپروستاتيس مكس داده دوماه بخوره قرصشم ٦٠٠ هزار تومنه به نظرتون جواب ميگيريم يا الكي پول ريختيم دور
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
سلام راستش شوهر منم کم تحرکی اسپرم داره دکتر قرص کلومیفن داده سه ماه بخوره خیلی ارزون هم هست حالا چرا به شما قرص گرون قیمت دادن با این قرص هم مثل اینکه مشکل حل میشه البته الان مشخص نمیشه دوباره باید آزمایش بده تا ببینن چطور شده شما چند وقته اقدام هستین؟
سلام عزیزم شوهره من هم کم تحرکی داشت یعنی کلاس آ و بی صفر بود کلا همه چیش مشکل داشت که ...
اسم قرص و چیزای دیگه رو میشه بگی
من همیشه به کارنامهام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
عزيزم درمانتون چطوري بود يعني چه كارايي كردين بعد اسم داروتون چي بوده
همش قرص مینویسه دکترش، میگه عفونت باعث میشه اسپرمارو بکشه، کلی قرص آنتی بیوتیک نوشت و چندتاهم تقویتی مث ویتامین سی و اهن و... قرص اومید هم مرتب مینویسه ولی تغییر آنچنانی نمیکنه موندیم چرا