2777
2789
عنوان

كمر تحركي اسپرم مرد سي ساله

9544 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من شوهرم كم تحركي اسپرم دارم بعد دكتر بهش قرص رپروستاتيس مكس داده دوماه بخوره قرصشم ٦٠٠ هزار تومنه به نظرتون جواب ميگيريم يا الكي پول ريختيم دور

خدايا شكرت بزرگيتو شكر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

سلام راستش شوهر منم کم تحرکی اسپرم داره دکتر قرص کلومیفن داده سه ماه بخوره خیلی ارزون هم هست حالا چرا به شما قرص گرون قیمت دادن با این قرص هم مثل اینکه مشکل حل میشه البته الان مشخص نمیشه دوباره باید آزمایش بده تا ببینن چطور شده شما چند وقته اقدام هستین؟

نمیدونم راجب این قرص  ولی شوهر منم 30سالشه و کم تحرکی داره 1ساله نیمه دور درمانیم هیچ ب هیچ ☹️

عزيزم درمانتون چطوري  بود يعني چه كارايي كردين بعد اسم داروتون چي بوده

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
سلام راستش شوهر منم کم تحرکی اسپرم داره دکتر قرص کلومیفن داده سه ماه بخوره خیلی ارزون هم هست حالا چر ...

عزيزم به شوهرم گفت من دارم كاراي اي وي اف و با قرص انجام ميدم تازه ديشب خريده نميدونم جواب ميگيرم ازش يا نه بعد قرصش امريكاييه

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
سلام عزیزم شوهره من هم کم تحرکی داشت  یعنی کلاس آ و بی صفر بود  کلا همه چیش مشکل داشت که ...

خب خدا رو شکر یعنی مشکل ما هم حل میشه دکتر به همسرتون چه قرصی برای کم تحرکی اسپرم داده بود؟

سلام عزیزم شوهره من هم کم تحرکی داشت  یعنی کلاس آ و بی صفر بود  کلا همه چیش مشکل داشت که ...

اسم قرص و چیزای دیگه رو میشه بگی

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
عزيزم درمانتون چطوري  بود يعني چه كارايي كردين بعد اسم داروتون چي بوده

همش قرص مینویسه دکترش، میگه عفونت باعث میشه اسپرمارو بکشه، کلی قرص آنتی بیوتیک نوشت و چندتاهم تقویتی مث ویتامین سی و اهن و... قرص اومید هم مرتب مینویسه ولی تغییر آنچنانی نمیکنه موندیم چرا

وااااي قربونت بشم چقد خوشحالم برات عزيييزم الهي خدا ني ني تو سالم تحويلت بده عزيزم به ني نيت بگو به دوستاش بگه يكي هم بياد اينوري🙈

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
خب خدا رو شکر یعنی مشکل ما همحل میشه دکتر به همسرتون چه قرصی برای کم تحرکی اسپرم داده بود؟

آره عزیزم انشالله خوب میشه ،من وقتی دیدم برا خودمون انقد تاثیر داشت گفتم هرکسو ببینم مشکل اسپرم داره بهش کمک میکنم

الان مینویسم تمام کارایی ک انجام دادیم