2777
2789
عنوان

چطوری اموات از وجود ما آگاه میشن ؟؟؟

47831 بازدید | 65 پست

خیلی فکرم درگیره آیا واقعا برای اموات فاتحه یا خیراتی که میدیدم بهشون میرسه اگر میرسه چطور بهشون میرسه ،به چه صورتی ،یا وقتی میگن اموات ۵شنبه ها به دیدن خانواده هاشون میرن راسته ؟یا به دیدن کسایی که به یادشونم هستن میرن ایا ؟؟؟؟یا وقتی میرم سر خاکشون میگن بشین پایین سنگ اونطوری میبینت ؟وای نمیدونید چقدر فکرم درگیره و دوست دارم به جواب های قانع کننده برسم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق روایات بله وقتی خیرات به دستشون میرسه بستگی به نوع نیازی دارن که تو برزخن. مثلا فرض کن یجای خیلی شلوغ و گرم نشستی که از شدت گرما حتی نفس کشیدنم سخت شده یهو یه دری باز میشه یه نسیم خیلی خنک و فرح بخش میخوره به صورتت‌. دیدی چه حال قشنگی و چقدر خوبه مثلا خیرات تو اونجوری میرسه دستش

نصف شبی چه جراتی داره من اسم اموات خوندم دستام داره میلزره   منم شنیدم که میرسع مثلا وقتی خرما پخش میکنی ثواب کارت به طرف مورد نظرت میرسع نه اینکه خرما بره اون دنیا 

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  

ی حدیث بود ک 

بعضی اموات هر روز

بعضی یک روز در میان 

و بعضی دو روز در میان

و کمترین انان هر جمعه س ک میاد ب دیدن خانواده

بر حسب میزان عمل خوب

میزوگی تو فوتبالیستا  همونی ک تا دم مرگ جنگید

بچه ها من ۱۸ ساله پدر شوهرم به رحمت خدا رفته ،چند ساله که عروس این خانواده شدم ،ولی با هم فامیل بودیم ،بیشتر وقتا موقع خواب با پدر شوهرم تو دلم صحبت میکنم سرخاکش کلی حرف میزنم باهاش واسش خیرات فاتحه میفرستم ،میخوام بدونم اونم این چیزارو میشنوه 

خواهرم. انسان تشکیل شده از جسم+ ذهن یا همون روح. بعد از مرگ جسم از بین میره و فقط روح یا درس آرش ذهن باقی می مونه. احساسات و روابط عاطفی و... متعلق به جس م هست نه روح. ارواح انسان ها محدودیت مکان ندارن. می تونن هر لحظه در هر جای باشن. بعد از مرگ. روابط فامیلی و خانوادگی بی معنا میشه. روح انسان برای دیدن و شنیدن، چشم و گوش لازم نداره. فاتحه خواندن و... صرفا طلب خیر مات برای اونها. والا نامه اعمال انسان بعد از مرگ بسته میشه و این چیزها حساب کتاب شخص رو عوض نمی کنن. رفتن به بهشت زهرا هم یه کار نمادین هست. این چیزهایی هم که درباره سنگ و... گفتین بیشتر حاصل تخیلات گذشتگان است و با مبانی دین سازگار نیست. 

Tenga cuidado de ti mismo ❤️ ❤️ 
طبق روایات بله وقتی خیرات به دستشون میرسه بستگی به نوع نیازی دارن که تو برزخن. مثلا فرض کن یجای خیلی ...

مرسی دوست دارم خیلی چیزا مثل صحبت های شما بدونم 

میگن مرده از همه چی آگاهه ،خیلی سرچ میکنم ولی به جوابی نمیرسم هرشب به این چیزا فکر میکنم ،

اون از لحاظ مذهبیه که من قبول ندارم..از لحاظ علمی و عقلانی روح یه چیز رد شده هست 

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است.                      من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است.