2777
2789
عنوان

چه سنی برای مادر شدن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سن مناسب ازدواج برای خانوم ها حداقل ۲۳-۲۴ هست

بعد از اون هم هر زمان که طرفین از نظر اقتصادی اوکی باشن و آمادگی و آگاهی کافی و لازم برای پرورش یک انسان رو داشته باشن،وقت مناسبیه

ولی در کل لزومی وجود نداره برای بچه دار شدن.

الان همه سن باردار شدن خودشونو میگن سرش گلاویز هم میشن با هم اصلا کسی هم نیس بگه همونطور رعایت کردن نکردن حجاب مسئله شخصیه و به کسی مربوط نیس اینم شخصیه به کسی مربوط نیس

و دیگر هیچ...

به شخصه میگم سن پایین از لحاظ اعصاب و روان توان بدنی هم واسه مادر خوبه... اما الان میگن 30_35 بهترین موقعس 😐 تازه از نظر علمی.... اخه یه خانوم 35ساله حوصلش میکشه بعد پنج سال با یه بچه قایم موشک بازی کنه ؟ حالا اونایی رو که بچه دوم و سومشون تو این سن میارن رو نمیگم .... منظورم بچه ی اوله 

یاد بکیرید ایتقدر منم منم نکنید همونطور که حجاب من به کسی مربوط تیس ازدواج و بارداری منم به کسی مربوط نمیشه

پ . ن من ۲۱ سالکی ازدواج کردم نزدیک ۲۶ سالمه بجه هم ندارم لازم نیس بیاین بخورین منو😊

و دیگر هیچ...

منم ۲۴سالگی مامان شدم الانم ۲۷دومی ولی کلا بچه اولو توهر سنی بیاری حتی ۳۵سالگی تجربه کمه بخاطر همین سخته 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

دوست عزیزی که میگی۱۶، در این سن هنوز مادر رشد خودش کامل نشده

عزیزم این مساله کلی نیست

الان یکی تاپیک زده که دلش میخاد ازدواج کنه و ۳۲ سالش هست و هنوز مجرده!!!

اگر علمی بخای به قضیه نگاه کنی زایمان زیر ۱۸ و بالای۳۵ مطلوب نیست

در این بازه سنی هر وقت از لحاظ بدنی، مالی و روحی آمادگی باشه خوبه دیگه 😉