2777
2789
عنوان

اخه چطور ميتونه يه مادر...

1757 بازدید | 126 پست

يكي از اقوام ما دو تا بچه داره يكي دو سال و نيم و يكي يك سال و نيم. يه جوري بچه داري ميكنه كه انگار نامادريشونه. از همون اول به بچه ها شير نداد گفت سينه هام خراب ميشه. شير خشك هم زير يك سال ازشون گرفت و شير پاستوريزه ميده بهشون. غذا هم كه نميده همش ميگه بچه هاي من غذا نميخورن در صورتي كه همون لحظه اي كه ميگه بچه هاي من غذا نميخورن من داشتم به پسرم غذا ميدادم بچش اومد از من غذا خواست و خوب هم خورد. خيلي ديگه زحمت بكشه از غذا اماده هاي بيرون به بچه ها ميده. ميوه و چيزاي سالم نميده بهشون عوضش چيپس و پفك و شكلات دستشون ميده. اين همه بي مسيوليتيو تا حالا نديده بودم. تازه از شوهرش هم خواسته كارشو بياره خونه كه مثلا تو بچه داري كمكش كنه ما كه هر وقت ديديم حتي پوشك بچه هارم شوهرش عوض كرده. اصلا يه جوري رفتار ميكنه انگار اينا بچه هاش نيستن. خيلي برام عجيبه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور ميكني يكي إز خواهرايع ناتني منم همينجوه اصلا بيخيالن خيلي من همش بهش ميگم تو مثه نامادري هستي ولي إز لباس بهترين لباسا و ماركارا ميخره

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
با بقیه موارد کار ندارم ولی منم میگم کاش شیر نمیدادم سینه هام اینقدر داغون شدن نریزین سرم لطفن😄

منم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

والا عجیب نیست مادرشوهر من الان اینجا بود با دختر و پدر شوهرم اون وقت رفتنی نمیدونم خواهر شوهرم دیر بلند شد چی شد گفت الان سیاه بخت بشی تو نمیمیری من راحت شم هرچی میگم بمیری بدتر زنده تری که پدرشوهرم گفت ساکت شو رفتن. الان ابراز احساسات نسبت بهم میکردن 😐

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....