2777
2789

واژنم درد میکنه تو دشوری میشینم انگار میخواد پاره شه فردا میرم دکتر گفتم از شمام بپرسم

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم هر کاری میکنم دشوریم نمیاد رو فرنگی😐

چاره نیس وقتی زایمان کنی مجبوری بشینی 

خدانکرده عمل یزاربن شکستگی پا مجبوری استفاده کنی عادت میکنی 

خوب به بچت اونجوری فشار میاد نکن 

نمیتونم هر کاری میکنم دشوریم نمیاد رو فرنگی😐

منم این اواخر کمر درد شدید دارم شکمم خیلی بزرگ شده باید از فرنگی استفاده کنم ولی لامصب رو فرنگی نمیاد بیرون با هر مکافاتیه همون دشوریه خودمون میشینم😕

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
فکر نکنم نیازی به دکترباشه میخوای چی بهش بگی

بگم واژنم درد میکنه بخصوص وقتی نزدیکی دارم میمیرم از درد حس میکنم الانه پاره شه

منم این اواخر کمر درد شدید دارم شکمم خیلی بزرگ شده باید از فرنگی استفاده کنم ولی لامصب رو فرنگی نمیا ...

والاعومنم هم فرنگیه هم ایرانی میشینم رو فرنگی انگار رفتم مهمونی😓

چاره نیس وقتی زایمان کنی مجبوری بشینی  خدانکرده عمل یزاربن شکستگی پا مجبوری استفاده کنی عادت م ...

نمیتونم یعنی میشینما نمیاد 

خوب نکن مگه مجبوری خطر داره

تازگیا اینجوری شدم و دیگ نزدیکی ندارم خیلی وقته میگم نکنه از تو فارچ مارچ گرفتم ولی با آینه ک نگا میکنم سالمه 

بگم واژنم درد میکنه بخصوص وقتی نزدیکی دارم میمیرم از درد حس میکنم الانه پاره شه

نزدیکی نکن خواهر نکن 😐

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
یمدت تحمل کن میشه از حالا شروع کن عادت کنی بزای مجبوری بشینی نتونی یبوستو بخیه درد میگیری 

یبوسم بودم شدید ولی از هفته ۲۳ خوب شدم