2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه نی نی سایتم میام 😂 شوهرم ولی هوامو خیلی داره موقع امتحانا دست به سیاه و سفید نمیزنم 

کلا موقع درس خوندنم اصلا کاری به کارم نداره حتی رابطه جنسی هم تعطیل میکنه 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
من هم پزشكي ميخونم هم ازدواج كردم و الانم ٢تا بچه دارم آخري را توصيه نميكنم 😅ولي در مورد ازدواج اصل ...

با اجازه استارتر

سلام عزیزم ببخشید به نظر شما میشه الان با ساعت مطالعه بالا برای کنکور 98 رتبه زیر 1400 منطقه دو آورد؟😐😐

منظورم اینه که برای دانشجوی پزشکی شدن باید فولتایم درس خوند و وقتی نمیمونه واسه تبادل نظر

نه عزيزم اونقدرام وقتمون پر نيست البته من شبا بيدارم كامل در طول روز هم كلا ٣،٤ساعت ميخوابم ولي واقعا تفريحم به جاست و به همه كارام ميرسم مگر اينكه امتحان داشته باشم كه از يك هفته قبلش همه چي تعطيله 

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️