2777
2789
عنوان

درد های اوایل بارداری

499 بازدید | 16 پست

سلام.  من تازه وارد سایت شدم و خیلی وارد نیستم. بخاطر استرس زیادم گفتم سوالم رو مطرح کنم. من در هفته ۶ بارداری هستم زیر دلم گاهی تیر میکشه اما کمر درد واقعا آزارم میده. در واقع پایین کمرم و یه چیزی شبیه درد پریود. کسی هست که تجربه مشابه من رو داشته باشه؟ هنوز به دکتر مراجعه نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته پنج يا شيش هستم از دوهفته پيش كمردرد و درد زير شكم دارم دكتر شياف پروژسترون داد از چهارشنبه دارم استفاده ميكنم خيلي بهتر شدم 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

به من گفت اگه دردت با شياف قطع نشد برو سونو واژينال ، دردم قطع نشد اما كمتر شد، ترسيدم سونو واژينال باعث شه به لكه بيني بيفتم نرفتم  

منتظرم هفته اينده برم سونو قلب 

ببخشید شما درد واژن هم دارید؟؟خود دهانه واژن وقسمت پشتتون تیر میکشه؟؟

من كه گاهي دارم مخصوصا ووقتي دراز ميكشم يا از شياف استفاده ميكنم ولي زود ارووم ميشه دردش

منم تو اين چند روز خيليييي استرس داشتم يك كم كه تو مي ني سايت چرخيدم متوجه شدم اين دردها طبيعيه 

اگه لكه بيني نداري و اگه دردهاتون با استراحت تسكين پيدا ميكنه نگران نباش 

اما اگه لكه بيني داري يا دردش شديد شد حتما دكتر يا سونو برو

به من گفت اگه دردت با شياف قطع نشد برو سونو واژينال ، دردم قطع نشد اما كمتر شد، ترسيدم سونو واژينال ...

ان شاءالله ک نی نی تو سالم بغل کنی..واسه منم دعا کن فردا آز بتا میدم

💖الهی مرا آن ده که آن به....!!