2777
2789
عنوان

خلط گلو

673 بازدید | 6 پست

دوستای گلم میشه کمکم کنید

یه خلطی مثل ترشحات بینی بدون رنگ تو گلوم هست نزدیک یه ماهه و اصلا نمیاد بیرون تا میام سرفه میکنم که بیاد بیرون بالا میارم

چیکار کنم از بین بره؟داره خفم میکنه

باردارم نمیتونم دارو مصرف کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام در طب سنتی بهش میگن خلط گلو بلغمی - یعنی سردی بدنت بالاست - به صورت خلط - خروجی بدن نشان داده می شود. از ماست بدون نعنا و موسیر و فلفل سیاه پرهیز کن - پنیر با گردو و سیاده دانه بخور - شیر را با عسل بخور. برنج را با مرغ می خوری کنارش - خرما بخور.
چای با خرما فراموشت نشه - که گرم است خرما - عسل هم گرمه -
کلا اینکه بلغم بدنت بالاست. عسل خوب بگیر - بزار روی زبونت - اجازه بده خودش آب بشه - قورت نده - همین خلط ها را جمع کند و می برد پائین.
ضمناً با خوردن سیاه دانه(مثلا با پنیر و یا با عسل) - خاک شیر - نزار یبوس بشی - خروجی بدن باید تنظیم باشد.

به جستجوی سرنوشت...