2777
2789
عنوان

شما باشین چی کار میکنید؟ :(

240 بازدید | 27 پست

من این موضوع رو دیشب مطرح کردم ولی کسی نیومد نظر بده لطفا اگر هستین نظر بدین کمک کنید.

اين در مورد يكي از دوستامه حالش خوب نيست اصن واقعا نميدونم چجوري كمكش كنم 

دوست من ٣ ساله با يك اقايي اشنا هستش قصدشون ازدواج بود ولي خوب شرايط دوستم خيلي از هر لحاظ بهتر از پسرِ هستش. پسرِ هم خيلي ادم خوبه من خودم ديدمش عاشقه دوستم بود و خلاصه همه جوره خوب بود و باهاش برخورد داشتم ولي وضعيتش در حد متوسطه

الان مشكل اينجاست كه دوستم از دانشگاه خارج از كشور پذيرش گرفته و ممكنه تا چند ماه ديگه بره

اين اقا هم هميشه تلاششو كرده كه بتونه شرايطش فراهم بشه از هر لحاظ كه بتونن با هم برن

ولي ديگه گفته من هر چقدر تلاش ميكنم نتيجه نميده و نمي تونم بشم اوني كه تو ميخواي

حالا دوست منم مونده چي كار كنه هم علاقه داره بهش و ميگه نميتونم اين چند سال راحت بذارم كنار ، علاقه و خاطراتم چي ميشه از طرفي هم هدفش هم واسش مهمه

راهنمايي كنيد لطفا  دوستم حالش خوب نيست شما بوديد چي كار ميكردين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دوستت بره خارج درسشو بخونه بعدا باهم ازدواج کنن اگه واقعا همو دوس دارن.. چرا حتما میخواد رابطتو رو تموم کنه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

اگر واقعا مرد خوبیه و ثابت شده صد در صد نمیرفتم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

میرفتم دنبال درسم😑

چیزی که زیاده دوست پسر

این آقا وقتی گفته نمیتونم اونی بشم که تو میخوای یعنی از طرف خودش کات کرده دیگه دوستت واسه چی دنبال قضیه رو گرفته

۲ روز غصه میخوره روز سوم یادش میره

بعدها با یه کیس بهتر آشنا میشه و خداروشکر میکنه که این آقا عقبش راه نیفتاده بره😂

.Pain🔥you made me a believer