2777
2789

من یه ماه کردم نتیجه نداد

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز درمانی برای چه بیماری 

برخی نازایی

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 

انشالله نتیجه میگیری خیلی ها هم بار اول نتیجه گرفتن

اهان انشااله نتیجه بگیری

ماشالا چقد کاربر قدیمی هستین. من تقربا ی ساله آشنا شدم فقط مطالبو میخوندم بعدش ثبت نان کردم

والا از من قدیمی تر هم خیلی هست حتی سال ۸۹

ااره من 87 هم دیدم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
چه علائمی داشتی موقع استفاده؟

هیچی. فقط یکی دوبار احساس کردم عفونت اومد ازم. منظورم اینه تمیز کرد رحممو.اونم کم فقط یکب دوبار دوره کاملش سه دوره اس.یعنی سه ماه. تو کامل انجام بده.انشالله بار اول نتیجه میگیری 

منم می خوام شروع کنم از روز پنج پریود گفتن و سه دوره پشت سر هم باید باشه 

تا نتیجه بده 

هر کی نتیجه گرفت بیاد بگه 

من گذاشتم تو علاقه مندی این تاپیکو 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

فقط حواست باشه عزیزم پیاز پرولاکتین بدن را بالا میبره وقتی پرولاکتین بالا بره بدن فکر میکنه جنین داخل رحم هست و جلوی بارداری را میگیره یکی از نشانه های بالا بودن پرولاکتین اینه که سرسینه هاتو کمی فشار بده اگر مایعی مثل شیر خیلی کم ازش خارج شد بدون بالا رفته با آزمایش خون هم مشخص میشه

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد