2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل روز زیارت عاشورا وسوره حضرت مریم بخون خیلی مجربه جواب میده دوتادوستام جواب گرفتن الان یکیشون هفته 9هس

من خودم زیارت عاشورادارم میخونم 

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
چهل روز زیارت عاشورا وسوره حضرت مریم بخون خیلی مجربه جواب میده دوتادوستام جواب گرفتن الان یکیشون هفت ...

انشاالله ک امام حسین بحق شش ماهش برات حاجتتو بگیره از خدا 

من متاسفانه خیلی بی اراده ام چله ک برمیدارم وسطاش کاهلیم میگیره

حالایکیشابرداربخداجواب میگیری نزار کاهلی بگیری دوست عزیزبراخودت میگم

اگه دفترمنوببینی ی عالمه  ختم برمیدارم ومینویسم

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
 ممنون چ دعای قشنگی

یه چیزی بگم باورت نمیشه 

من وقتی نامزد بودم دوست نداشتم نامزدمو حتی ازش بدم میومد اما شرایط خانوادگیمون جوری نبود  ک میتونستم بهم بزنم ...

شب و روزم گریه زاری بود شبا التماس میکردم بخدا فردا بیدار نشم،چن سالی ک نامزدیمون طول کشید اصلا حال روحی خوبی نداشتم داغوووووون بودم، خلاصه.....

جاتون خالی یه سال مشرف شدم کربلا  یه روز صبح از بقیه جدا شدم رفتم یه گوشه حرم. نماز صبح خوندم و حسابی با اقا درد دل کردم گفتم اگه اگه با علی خوشبخت میشم و علی با من خوشبخت میشه خودت مهرشو بنداز به دلم میدونی ک راضی نیستم اینقد اذیتش کنم(اخه نامزدم همیشه التماس میکرد که باهاش حداقل حرف بزنم اون بنده خداهم کمتر از من اذیت نشد  اینکه باعث شده بود تا حال من اینقد بد باشه اذیتش میکرد)

به اقا گفتم یا مهرشو بنداز ب دلم یا خودت از دستش خلاصم کن  خیلی گریه کردم حسابیم سبک شدم 

تو اون شلوغیه اربعین گوشیم گم شد یه ایرانی برداشته بودتش تو اصفهان گوشیمو پس گرفتم!!!! فک کنم این یه نشونه بود 

وقتی برگشتیم خونه روز ب روز شرایط بهتر میشد 

کار ب جایی رسیده بود ک شوهرم یکم ک دیرتر پیام میداد یا زنگ میزد کلافه میشدم از دلتنگی!!!😂😂😂

الانم یکسال و نه ماهه منتظریم خدا ثمره مونو بهمون بده