2777
2789
عنوان

من خر رو ببین هاااااااا....😒😕😐😑😶

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 56 پست
چرا دعوات میاد خوب😐 یکیش زمان حاله یکیش گذشته تو زمان حال نوشتی پست اول بعد گفتی الان چهارسال گذش ...

من  یه آدم شکست خورده ام😭😭😭مهربون تر صحبت کن خووووووو......

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اکثرن دارن این رسمو...

خوشا بحالتون😖😖کاش ماهم داشتیم

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

😂😂😂😂😂😂

همینجوری بشین تا صبح دولتت بدمد.. دختر حداقل میومدی اینجا از بقیه میپرسیدی😃😃

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

الان رفتی خونه خودت؟ چن سال نامزد موندی؟ سال بعدش اوردن؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

مطمئن باش در حد بنز تدارک ندیده بودند اگر می دیدند می آوردند و حتی از شما نمی پرسیدند که رسمتون چیه بعد شما بگید هیچی  بعد اونا تدارکشون ندیده بگیرن نیان خونه شما اونم تدارک در حد بنز اونم برای پسر یکی یکدونه