2777
2789
عنوان

شومیز عمده شیک

1774 بازدید | 23 پست

سلام من فروشگاه لباس زنانه دارم کجای تهران غیر از شانزه لیزه کار خوب شومیز و تونیک میتونم واسه شب عید مغازم بصورت عمده بخرم؟بعضی مغازه ها خیلی کارهاشون شیک ن نمیدونم از کجا تهیه میکنن خیلی ممنون میشم اگه آدرس بلدین کمکم کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام بدوزم مدل داری!؟؟

سلام با اجازه استارتر و عذرخواهی ازت دوست خوبم. 

راضیه جان شما خیاطی بلدی؟ سخته یادگیری خیاطی؟ خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی فکر می کنم خیلی سخت و وقت گیر هست.

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)
بدون الگو؟؟؟ اسم روشش چیه؟

اندازه گیریا رو تقسیم بر چهار میکنیم با اضافه دوخت مستقیم با گچ رو پارچه میکشیم ..نمیدونم اسمش چیه .ولی از طرف بسیج بود ماهی پونزده منم رفتم . دو سه تا هم مانتو دوختم برا دخترم .

خخخخ

اندازه گیریا رو تقسیم بر چهار میکنیم با اضافه دوخت مستقیم با گچ رو پارچه میکشیم ..نمیدونم اسمش چیه . ...

چقدر خوب. ببخشید زیاد سوال می پرسم. حالا  مانتوها خوب شدن؟ چه مدل مانتو دوختی؟ 

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)
اندازه گیریا رو تقسیم بر چهار میکنیم با اضافه دوخت مستقیم با گچ رو پارچه میکشیم ..نمیدونم اسمش چیه . ...

ماهی 15 خیلی خوب بوده .من الان تازه دارم میرم ماهی 70 ..میگه تو 3 ماه کامل یاد میدم ..ان شالله یاد بگیرم