2777
2789
یاخدا سه ماه ایجورقراره باشم

نه 

من بعد از سه ماه خوب شدم 

سه ماه دارو خوردم خوب نشدم

پنج روز این معجون رو درست کردم خوردم خوب شدم

دعاکنید‌مشکلمون‌حل‌شه‌تا‌بتونیم‌زندگیمونو‌شروع‌کنیم 🙏💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشکر.حتما انجام میدم.ببخشید مریضی ویروسی باباکتری چ فرق داره؟

ویروس قویتره 

پخشش سریعتره

اینایی که گفتم درست کنی همشون انتی بیوتیک هستن

کمک میکنن زود سرپا شی

دعاکنید‌مشکلمون‌حل‌شه‌تا‌بتونیم‌زندگیمونو‌شروع‌کنیم 🙏💙
ن سه روزه.اما خیلی شرایط سختیع

چقدر کم تحملی عزیزم خوب آنفولانزا برا خودش دوره داره حداقل دو هفته رو طول میکشه تا کامل خوب بشه عزیزم یکم صبر داشته باش کم کم بهتر میشی فقط هفته اولش سخته

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
چقدر کم تحملی عزیزم خوب آنفولانزا برا خودش دوره داره حداقل دو هفته رو طول میکشه تا کامل خوب بشه عزیز ...

اخه واقعا بند بند استخوان م د ر د میکنع.روز اول ک نمیتو نسم ازشدت د ر د پاشم.ازوقتی شو هر کر دم فقط تند تند مریض میشم.دلیلشم نمیدو نم

اخه واقعا بند بند استخوان م د ر د میکنع.روز اول ک نمیتو نسم ازشدت د ر د پاشم.ازوقتی شو هر کر دم فقط ...

عزیزم حتما چشم زخمه زیاد وان یکاد و ناس و فلق بخون انشالله همیشه سلامت باشی و زودتر خوب بشی عزیزم😘

عزیزم حتما چشم زخمه زیاد وان یکاد و ناس و فلق بخون انشالله همیشه سلامت باشی و زودتر خوب بشی عزیزم😘

واقعا چشم زخم تو زندگی تاثیر داره؟راهی هست ک سریع ج بده؟

واقعا چشم زخم تو زندگی تاثیر داره؟راهی هست ک سریع ج بده؟

عزیزم من فقط در همین حد میدونم ...بله متاسفانه زیاد تاثیر داره سعی کن خوشیهاتو زیاد جار نزنی....

عزیزم من فقط در همین حد میدونم ...بله متاسفانه زیاد تاثیر داره سعی کن خوشیهاتو زیاد جار نزنی....

اره واقعا وقتی شو هرم محبت میکنع یا برام چیزه با ار زشی میخذه وبقیع میفهمن حتی خانواده خودم بخدا صد رصد دعوام میشه باشو هرم

اره واقعا وقتی شو هرم محبت میکنع یا برام چیزه با ار زشی میخذه وبقیع میفهمن حتی خانواده خودم بخدا صد ...

حالا شاید بیچاره ها منظورم نداشته باشن ولی یه وقتهایی یه آه کشیدن و یک نگاه بعضی ها ممکنه که رو زندگیت اثر بد بزاره عزیزم راستش خودم قبلا اصلا اعتقاد نداشتم ولی واقعا وجود داره

حالا شاید بیچاره ها منظورم نداشته باشن ولی یه وقتهایی یه آه کشیدن و یک نگاه بعضی ها ممکنه که رو زندگ ...

پس باید هچی به هچ کس حتی خانوادم نگم؟ای خدا منکه واس اه کشیدن کسی کاری نمیکنم

پس باید هچی به هچ کس حتی خانوادم نگم؟ای خدا منکه واس اه کشیدن کسی کاری نمیکنم

حالا من که نگفتم خانوادت ...نه اینکه هیچی نگی سوال پرسیدن زیا با جزییات لازم نیست خوشی تو بگی در حد چند کلمه پیش دیگران صحبت کن منظورم پیش همه هستش پدر و مادر که بدخواه نمیشن عزیزم❤