2777
2789

سلام بچه ها ازتون مشاوره میخوام

من سه تا داداش دارم از یکی از داداشم که بچه اول خونه هم هست چند وقتیه دلخورم، البته داداشم و زنداداشم بعد از فوت بابام خیلی به درد ما خوردن من هم همینطور، همیشه احترامشونو داشتم ولی یه مشکلی که دارم هیچ نتونستم ناراحتیمو به روشون بیارم

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ناراحتی

من یه شهر دیگه زندگی میکنم مادر و بردارم هم نزدیک هم تو یه شهر دیگه اخرین باری که رفتم شهرستان، چندبار بهشون زنگ زدم اومدن همو دیدیم، ما خیلی باهم صمیمی هستیم، بعد از اون اونا رفتن دیگه نه زنگی و نه خبری،اخه من هربار که میرم شهرستان همیشه پیش همیم ولی اینبار اونا شب اومدن صبح هم زودی برگشتن، خونه مامانم توی روستاس داداشم اینا تو شهرن

بعد از اون چند بار بهشون زنگ زدم ولی اونا ی بارم زنگ نزدن اینم داخل پرانتز بگم(قبل مسافرتم بین منو شوهرم ناراحتی پیش اومده بود من هم نمیخواستم زنداداشم بدونه زنگ زدم از داداشم راهنمایی بگیرم و بهش گفتم کسی نفهمه ولی اون به خانمش گفته بود) همون روزی که اومدن خونه مامانم یهو داداشم با یه حالت تیکه انداختن حرفی زد که فهمیدم به زنش همه چیو گفته ولی به روش نیاوردم و چیزی نگفتم ولی خیلی بهم برخورد

اللهم عجل لولیک الفرج

من تنهایی رفته بودم شهرستان، از مسافرت هم که برگشتم چندباربهشون زنگ زدم ولی اونا یه برم بهم زنگ نزدن که رفتی چی شد، اینم بگم من حامله ام و تازه خونه خریده بودم بعداز مسافرت مشغول جابجایی جمع کردن وسایل، تو این مدت حتی یه بارم زنگ نزدن، من سعی میکنم مشکلت خانوادگیمو پیش شوهرم نگم با همه اینهاشوهرم میگه چی شده تو هرروز با داداش و زنداداشت حرف میزدی یه مدته هیچ خبری ازشون نیست

اللهم عجل لولیک الفرج
من یه شهر دیگه زندگی میکنم مادر و بردارم هم نزدیک هم تو یه شهر دیگه اخرین باری که رفتم شهرستان، چندب ...

معمولا داداشااینجورمواردومیگن من هم بازن داداشم خواهرشوهرم هستیم حساب کن اوایل یه اوصاعی داشتیم

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤

منم چیزی بهش نگفتم، از یه طرف از دستشون خیلی دلخورم و دوس ندارم مث همیشه من کوتاه بیام و خودخوری کنم، از طرف دیگه دوس ندارم این وضع ادامه پیدا کنه و رابطمون بدتر شه

دوماه دیگه زایمان میکنم ولی تو این چندماه یه بارم حالمو نپرسیدن که چیکار میکنم با اینکه من چندبار بهشون زنگ زدم

اعصابم خرده😢😢😥اینقد که شبا خوابشونو می بینم

اللهم عجل لولیک الفرج

چرااااا یهویی اینجوری کردن نکنه چون گفتی به کسی نگو زنش کنارش بوده شنیده ناراحت شده 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

[QUOTE=78271006]چرااااا یهویی اینجوری کردن نکنه چون گفتی به کسی نگو زنش کنارش بوده شنیده ناراحت شده [/QUOTEخانمش خیلی تیزه قضیه رو فهمیده بود به مامانم گفته بود منو غریبه دونسته نگفته، بدبختی من اینه همیشه به زنداداشم بیشتر از داداشم بها دادم، اینبار که نخواستم بهش بگم خیلی بهش برخورده بود، ولی با همه اینا این دلیل نمیشه اینجوری برخورد کنن

اللهم عجل لولیک الفرج
اعصابتو اصلا خرد نکن عزیزم اینقدر گرونی و جامعه بد شده آدم به زن و بچه خودش دیگه اعصابش نمیکشه برسه ...

میدونم درسته ولی ادم از تمها کسی که توقع داره خانوادشه، اعصابم از این خرده چرا کاری که نکردم این رفتارو باید ببینم

اللهم عجل لولیک الفرج

دوس دارم اینبار تصمیم درست بگیرم تا مث همیشه من مقصر نشم و کوتاه بیام،تو خانواده ما همه از کوچکارها توقع دارن، این کوچکتران که هیچ نباید اشتباه کنن بی احترامی کنن، باید زود ببخشن و گذشت داشته باشن😢😢😩، من از این روال خسته شدم مخصوصا اینکه تو خانوادهشوهرم اصلا اینطور نیست

اللهم عجل لولیک الفرج
[QUOTE=78271006]چرااااا یهویی اینجوری کردن نکنه چون گفتی به کسی نگو زنش کنارش بوده شنیده ناراحت شده& ...

حتما بخاطرهمینهوگوش داداشتو پر کرده هرچی باشه اون زنشه 

وتوخواهرشوهری هرچقدم خوب باشی انقد توایران خواهررررشوهرو مادرشوهروبد میدونن که خدامیدونه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊