2777
2789
عنوان

چیکار کنم هرچه زوووودتر پریود شم

224 بازدید | 34 پست

سلام  من پلی کیستیک شدید هستم دکتر بهم لتروزول و یه سری داروهای دیگه داد خوردم روز سیزده پری سونو دادم که متاسفانه تخمک بالغ نداشتم دکتر گفت برو دوباره پریود شدی بیا. دیروز موعدم بوده و سه چهار روزه ززیر دلم وکمرم شدید درد میکنه(بی بی زدم منفی بود).شوهرمم قراره بره ماموریت  .میخوام زودتر پریود شم تا دوباره برم دکتر و تا شوهرم نرفته ماموریت اقدام کنیم.چیکارکنم چی بخورم زوووووود پری بیاد😭 

خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهس میکنم اگه میدونید راهنمایی کنین خواهرا🌹🌹🙏

ل گاوزبون غلیظ دم کن دولیوان بخورسریع میاد البته اگه مطمئنی حامله نیستی

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

چوب دارچین دم کن. غلیظشو بخور

آویشنم خوبه. راستی یکی میگفت قدیما اون پوست پیاز اون خشکای بیرونی رو دم میکردن و  زود پریود میشدن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
عزیزم زیره و رازیانه بخور. زعفران دم کرده با نباتم خیلی خوبه

رازیانه بهم نمیسازه یبار خوردم پریودم وحشتناک طولانی شد

ولی زعفران و نباتو امتحان میکنم مرسی

خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩

منم پلی کیستیک هستم با این دمنوش مریود میشی 

بومادران .گل گاو زبان.اسطو خودوس.مریم گلی.تخم گشنیز.چای سفید.اویشن گرمسیری وزیره سبز همه با هم دم بکن دوزی دولیوان صبح وشب با نبات و پر زعفرون بخور سر دو سه روز پریود میشی