2789

من تو انتخاب دکتر موندم اصلا نمیدونم از همون اول باید پیش متخصص برم یا نه؟

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم  شبت خوش گلم من ميشناسمشون .بله كارشون خوبه و خانم مهربوني هستن. تو شهريار و اندي ...

سلام گلم من تازه متوجه بارداریم شدم نمیدونم برای تحت نظر بودن از حالا تحت نظر باشم یا بزارم ماههای شش و هفت؟

خواستم بدونم شهرک اندیشه چطوریه؟جای خوبیه شلوغه؟همه چیز اونجا هست باکلاسه؟کلا یه امار از اون منطقه م ...

من ک دوس دارم اینجارو فاز یک شلوعه وای فازای دیگه خلوتن اره خب همه چی هست فاز یک دسترسیش خیلی خوبه ولی شلوغه فاز سه خونه های ویلایی میشن ک اکثرا دوبلکس و سوبلکسن من فازای دیگه رو دوس ندارم

سلام گلم من تازه متوجه بارداریم شدم نمیدونم برای تحت نظر بودن از حالا تحت نظر باشم یا بزارم ماههای ش ...

بله عزيزم حتما از همين حالا تحت نظر نظر باش.

چون اوايل پايين ماهي يكبار براي چك آپ ميري.اما اواخرش بيشتر ميشه.

خوبه تحت نظر باشي تا راهنمايي ها رو دريافت كني.

ببخشید انقد میپرسم فاز ۲ چطوره

سلام عزيزم.

فاز يك فوق العاده شلوغه .فاز دو معمولي و ميشه گفت خلوته.اما فاز ٣ و شهرك صدف عالي هستن.هم كلي پاساژ داره هم سينما هم پارك هم بازار اسلامي .همه جور خونه هم داره.آپارتمان ،شهرك ،ويلايي و ...

فاز هاي ديگه فعلا نو پا هستن.