2777
2789

نوزادم‌۱۱ یکماهه میشه.ده روزه بخاطر رفلاکس،داروی زانتاک میخوره،شبانه روز گریه میکرد.الان دوسه روز میشه بهتر شده.ولی متاسفانه روی صورتش وسرش دونه های قرمز رنگی زده.دکتر احتمال داد از عوارض زانتاک باشه.یه پماد داد ۵ روز بهش‌بزنم به مقدار کم.اگه ادامه پیدا کرد بازم ببرمش.کسی همچین تجربه ای داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم ولی دختر منم نزدیک به یک ماهگیش صورتش دونه زد. رفلاکس پنهان هم داشت رانیتیدین میدادم. دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی داره. حالا شما دارو رو عوض کن بهتر تشد دکترش رو عوض کن. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
یعنی شما شیر میخوردین.من لبنیات نمیخورم

نه تو اون مدت از زایمانم تا ۲۷ روزگیش فقط کره میخوردم. یکبار پنیر. لبنیات دیگه ای نمیخوردم ولی چون زیاد ضعف می کردم شیرینی و شکلات خصوصاً شیرینی خامه ای زیاد میخوردم که همونا هم حذف شد.

کاش به رانیتیدین حساسیت نداشته باشه.جالبه دکتر داروخانه این حرف رو زد.گفت زانتاک تقلبیه.قاچاق وارد م ...

ما هم چون زانتاک قاچاق بود نخریدیم. دو سال پیش البته

اون دونه ها الرژی به پروتئین گاوه 

لبنیات گاوی و پاستوریزه نخور

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تاثیر داشت؟ چنجا مطلب خوندم.میگفتن بی تاثیره

تا پایان ۴ ماهگی دادم. یک ماه کمتر هم امپرازول دادم. چون دو ماهگی به بعد رفلاکس اوج می گیره. البته رانیتیدین فقط آنتی اسیده آنتی رفلاکس نیست. ولی از سوزش گلوش جلوگیری می کنه. اما اگر بالا میاره جلوی اون رو نمی گیره.

من چون خودم معمولاً اسید معده ام شبها موقع خواب گلوم رو میسوزونه دردشون رو می فهمم. رانیتیدین آبِ رو آتیشه. ولی فقط برای همون لحظه و همون شب. برای شب بعدی بازم همون آشِ و همون کاسه!