2777
2789
عنوان

اسم بچتونو کی انتخاب کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 146 پست
هیچی

بگو مامانم و خانواده م میگن حتما اسمشو بذار ایلیا..

چیکار‌کنیم.؟گوش کنیم؟

بعد از اونجایی ک شوهرت خیلی لجبازه میگه نخیر اصلا..بعد تو بگو پس همون اسم انتخابی خودم و بذارم که توام دوست داشته باشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی...هرچی میگم خب خودت بگو مگه نمیگی اینو نمیخوای نظر منم نپرسیدی درصورتی که دروغ میگه...میگه هنوز ...

خب بهش بگو اومد و اورژانسی رفتم بیمارستان اون وقت چی

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
من خودم عاشق اسم سامم اما چندروز پیش خوندم معنی خوبی نداره یعنی ناراحتی مرض بازم خودت یه سرچ کن

منم میثم خیلی دوست داشتم شوهرم گفت یعنی پای شتر ک محکم ب زمین کوبیده بشه😐😲😭 بعدش پدرم یه اسم انتخاب کرد شوهرم خیلی پسندید..

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
آره همین فکرو میکنه درصورنی که واقعا انتخاب خودمه...اصلا خودش داره میگه بخاطر خانوادت نمیزارم...خیلی ...

وای سر اسم بچه لجبازی میکنه بقیه کارا رو چیکار میکنه.... 

بخدا من به شوهرم.میگم نظربده میگه هرچی توبگی

میگم.فلان اسم.خوبه میگه هرچی تو انتخاب کنی خوبه...

اصلا کاری به این چیزا نداره... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
اونقدر من نمیتونستم تصمیم بگیرم که تا 20 روی دخترم شناسنامه نداشت آخرش همسرم انتخاب کرد

چی شد؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آره همین فکرو میکنه درصورنی که واقعا انتخاب خودمه...اصلا خودش داره میگه بخاطر خانوادت نمیزارم...خیلی ...

چه بد خب اسم دیگه براش انتخاب کن بعدا تو خونه خودت سامی صداش کن تا براش عادی بشه

عزیزان برا تاپیکام گزارش بزنید