2777
2789

سلام خانما من دائم لک میبینم دارم دارو میخورم ولی بازم خوب نشدم دیگه خسته شدم میترسم سرطان داشته باشم کسی میدونه غیر لکه بینی علائم دیگه ای هم داره 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تست پاپ اسمیر پارسال دادم چیزی نبود اونموقع هم بخاطر همین دادم 😭😭😭😭

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چند سالتونه ؟؟؟ببینید داشتن خونریزی نشانه خوبی نیست اما فقط همینم دلیل نمیشه ...برید تست پاپ اسمیر ب ...

۳۱ سالمه بچه هم ندادم عزیزم

چه دارویی مصرف کردید؟

ی دکتری بهم گفت هورمونات بهم ریختن کابرگولین هفته ای یدونه میخورم البته اینم بگم فقط حین نزدیکی لک میبینم

عزیزم حتما فردا وقت بگیر واسه دکتر زنان ..و خیال خودتو راحت کن 

تازه رفتم گفتم معاینه کرد گفت نه لک داری نه زخم نه عفونت دیگه بخدا کلافه شدم از زندگی سیر شدم 

تازه رفتم گفتم معاینه کرد گفت نه لک داری نه زخم نه عفونت دیگه بخدا کلافه شدم از زندگی سیر شدم 

من یه مدت سینه درد دارم و یه فرو رفتگی سطحی . سونو دادم و دو تا دکتر چیزی نبود. 

یکی از دکترا حرف قشنگی زد. بهم گفت رشتت چیه گفتم فیزیک گفت ببین اگر توی علم فیزیک دو دو تا ۴ تا بشه توی پزشکی اینجوری نیست. هر مشکلی هزار دلیل داره. وقتی دکترت گفته مشکلی نیست لابد نیست. 

عزیزم از روان کننده استفاده کن و دفعات رابطتون رو زیاد کنید این اتفاق برا منم پیش اومده

من یه مدت سینه درد دارم و یه فرو رفتگی سطحی . سونو دادم و دو تا دکتر چیزی نبود.  یکی از دکترا ...

خیلی حالم بده هرموقع لک میبینم غصم میگیره بخدا الانم دارم گریه میکنم دوساله دائم لک خسته شدم