2777
2789

سلام خانوما...من 14پریhcgتزریق کردم امروز روز سوم بعد از تزریق هست شدیدا احساس خستگی میکنم و کمر درد دارم و سمت چپ شکم بالای تخمدان شدید درد میکنه...تا کی این دردا ادامه دارن؟؟

و همچنین هستن کسایی که بعد از تزریقhcg و اقدام درد داشتن و باردار شدن؟؟؟

میشه راهنماییم کنین؟؟؟😊🙏

من درد نداشتم بعدش فکر کنم(یادم نیست ینی)

ولی دردای پریودی داشتم چن روز قبل موعد ب حدی ک فکر میکنم الان پری میاد ولی باردار بودم...ایشالا تو هم بارداری استرس نداشته باش بهشم فکر نکن

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخ ناز جون میشه بگین دکترتونگفتن که نزدیکی هاتون در چه روزایی باید باشه؟؟؟

بعد تزریق امپول 36ساعت بعد شب درمیون باید نزدیکی باشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مرسی ندا جون...دردا واقعا خستم کردن😳خیلی احساس سنگینی میکنم

😘من هرماه فکر میکردم حامله باشم ولی پری میشدم ..ولی ماهی ک اصصصصصلا بهش فکر نکردم و بعد یه هفته بی بی چک زدم مثبت بود..برا هم همینجور میشه عزیزم😍

آره عزیزم این ماه هم لتراکس خوردم هم hmgزدم هم hcg

من این ماه فقط یه دونه hmg زدم

الآن دوهفته س پریودم عقب افتاده

آزمایشم ۵ روز پیش رفتم منفی بود بتا رو ۳ بود

تازه فکر میکردم این ماه که این آمپول رو بزنم سریعتر پریود میشم

تنبلی تخمدان دادم ولی چندماه بود با دارو پریود منظمی داشتم ولی دوباره این دورم طولانی شد 😔

😘من هرماه فکر میکردم حامله باشم ولی پری میشدم ..ولی ماهی ک اصصصصصلا بهش فکر نکردم و بعد یه هفته بی ...

ای جوووونم...خوش به حالتون عزیزم..😍😍😍😍 من استرس ندارم فقط دردا اذیت میکنن همم آدم نمتونه اصلا بهش فکر نکنه😕

من این ماه فقط یه دونه hmg زدم الآن دوهفته س پریودم عقب افتاده آزمایشم ۵ روز پیش رفتم منفی بود بتا ...

Hcgنزدین؟؟؟منم فکر میکردم آمپولا حتما آدم رو مریود میکنن

پس اینجوریام نیست😳😳😳

نزدیکی حتما نباید ۳۶ساعت بعد باشه ک

ما همون شب اقدام داشتیم تا چن شب پشت سر هم 

چون یهویی تخمک ازاد میشه ولی اسپرمی نیست و ازبین میره