الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالاکه مهمه بهت میگم من خونه ای که داریم بنام منه البته قبلایه جای دیگه خونه داشتیم وام مسکن داشت دیگه واسه ساخت این خونمون چون دیگه وام مسکن بهش نمیدادن بنام من گرفت الان خونه هم بنام منه وماشین واینابنام اون .برای منکه مهم نیست برای اونم فکرنکنم
کلا هرچی بخواد داشته باشه به اسم من میزنه میگه تو باید واسه خودت اموال داشته باشی... البته مال و اموال داره جز اینا گفتم مگه من بخاطر اینا باهات ازدواج کردم نمیذارم دیگه به نامم کنه
ما ی خونه دو طبقه داریم طبقه پایین ب اسم منه طبقه بالا شوهرم😐
بعد هروخ قهر میکنه میره طبقه بالا هیچکسم راه نمیده حتی بچه هارو😂😂😂
ولی ماشین ن ب اسم خودش
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
😂😂😂اره باباشم را نمیده فقط میگ قلیون منو بیارید برم
هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
عمه منم سه دونگ به اسمشه قهرمیکنه میره تواتاق میگه هرکی بیاد آتیشش میزنم😂😂😂
😂😂😂😂شوهر منم همینه