دوستان من تنبلی تخمدان دارم چهارماهه اقدامم،دکتر برام پودر اینوفولیک نوشته که تا سه ماه روزی دوبار بخورم، از اونجایی که قیمتش خیلی بالاست میخوام بدونم اگه روزی يه بار بخورم تاثیر خودشو نمیزاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو بسته خريدم تاثير نكرد ك نكردم ي چندتاي ديك اخر داد نخوردم ديك شيميايي رو ول كردم دارمشون اگ ن ...
همسرم امروز رفته نسخه مو از داروخونه بگیره، دوتا آمپول ویتامین دی و دوبسته پودر 275 هزار شده، اگه من بخوام هرماه اینقدر به این پودر بدم که بااین وضع گرونی چیزی برامون نمیمونه
همسرم امروز رفته نسخه مو از داروخونه بگیره، دوتا آمپول ویتامین دی و دوبسته پودر 275 هزار شده، اگه من ...
من سه ماه دادم ولي هزينه الكي بود
بيا ب تاپيك تو امضام
من اخر هم باداروگياهي تنبلي تخمدانم درمان شد بعد يك دوره جواب ندادن شيميايي بنظرم يدوره گياهي مصرف كن ان شاللع تا برج و سال بعد توام خبربارداريتوميدوني اخه منو چندتفر ديگ سه ماه اول باردارشديم
میدونی آخه من پسرمم بعده یکسال ونیم باردار شدم الان سه سال و نیمه اس، انقدر اونموقع دکتر رفتم که الا ...
بنظرم همين سه تا دارو تو تاپيك م رو امتحان كن واسه تنبلي تخمدانه و گياهيه ي ماه فقط بايد استفاده كني دكترم برا من تضمين كرد اگ شوهرم بي مشكل باشه تا سه ماه باردارميشم و شدم