2777
2789
عنوان

بارداری پس ازسقط

440 بازدید | 87 پست

من دو اذر ۹۷ تو دهفته سقط کردم وکورتاژ شدم و ۳ دی هم پریود شدم به نظرتون میتونم برای بارداری اقدام کنم کیا بعداز یک ماه اقدام کردن بچه هاشون سالم بدنیا اومده چون خ دیر باردار شدم بخاطرهمبن عجله دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد زود پریود شدی خوشبحالت.من ۲۴ آبان تو ۲۰ هفته زایمان زود رس داشتم هنوز پریود نشدم.برای باردای مجددت هم بذار ۳ ماه بگذره بعد.چون زود باردار بشی احتمال سقط هست بازم.من چون هفته ام بیشتر بوده بهم گفتن تا ۱ سال و نیم الی ۲ سال نباید باردار بشم وگرنه بازم سقط میکنم

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
من ده شهریور سقط کردم اما حقیقتا هنوز میترسم  خیلی اهل ریسکی انگار

اهل ریسک نیستم ولی چون دیر باردار شدم ازاینکه دوباره دوسال طول بکشه بارداریم خیلی میترسم 

اهل ریسک نیستم ولی چون دیر باردار شدم ازاینکه دوباره دوسال طول بکشه بارداریم خیلی میترسم 

منم پلی کیستیک بودم ۲ سال طول کشید تا بارداریم.ولی وقتی یه دفعه باردار میشی یعنی مشکلت برطرف شده و دوباره هم میتونی باردار بشی.پس نگران نباش

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
عزیزم باید حداقل ۶ماه یا عجله داری ۳ماه تحمل کن چون بزا رحمت روبراه شه بهتره با دکترت حرف بزنی ولی ی ...

دکتری که بهش گفتم بعد دوسال باردار شدم گفت بعددوتا پریودی میتونی ولی من یکم عجله دارم ولی باز صبر میکنم امیدکارم که اینسری سالم بمونه

من بارداریم پوچ بود یه سال تحمل کردم الان باردارم و یه روز دیگه میرم تو چهار ماه خدا بزرگه بسپارش به ...

خدا نی نیتو نگه داره ان اشالله صحیح سالم میاد بغلت شما زود باردار شدید تو اولی یا دیر

چه خوب پس امیوارم باشم یعنی

اره عزیزم نگران نباش.مطمئنم نمیخوای یه تجربه سقط دیگه داشته باشی.الان چون کمرت شله باید استراحت کنی و چیزای مقوی بخوری مخصوصا گرمیجات تا زودتر رحمت به حالت اول برگرده.هرچی فاصله سقط با بارداری بیشتر باشه برات بهتره.

اره عزیزم نگران نباش.مطمئنم نمیخوای یه تجربه سقط دیگه داشته باشی.الان چون کمرت شله باید استراحت کنی ...

پس یکم دیگه هم صبر میکنم چون تنبلی تخمدان دارم چشم خیلی ترسیده از منتظر بودن