2777
2789
عنوان

خوابهای دوران بارداری

223 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ده هفته باردار هستم گاهی شبا خوابای جنسی و عشق بازی میبینم دکترم نزدیکی رو منع کرده توی خواب دلم درد میگیره کسی هست اینطوری باشه و بچش سالم باشه؟ خیلی نگرانم

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا این شکلی ارضا شدن خیلی درد اوره 

وا...مگ خانوما هم تو خواب ار.ضا میشن؟

این واس آقایونه ها

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
من همش خواب های ترسناک میبینم ولی اوایل مثل شما خواب های جنسی میدیدم پخصوصا بانامحرم انقداعصابم بهم ...

ممنون عزیزم یکم اروم گرفتم خیلی فکرم بهم ریخته بود

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  

منم تو بارداری ارضا میشدم الانم بعضی اوقات به خاطر تغییرات ه ورمونیه  من الانم قبل پر بودی اینجوری میشم به زن و مرد هم ربطی نداره

دختر نفس زندگی  وثروت و سربلندی پدر ومادره ❤❤❤💙💚💛❤❤❤
منم توی بارداری اینطوری شدم واقعا مسخره است

ببخشیدا همون ترشحه یا جوری دیگه اس؟

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!