2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا یک دکتر خنگم رفتم گفت از عروسیت تا 2 سال بعد سریع باردار شو زمان بارداری همونه من 94 عقد کردم ...

عزیزم خب یسریا دیر بچه دار میشن من ۲۱عروسی کردم ۶ماه جلوگیری داشتم الان نزدیک دوسال داره میشه باردارنشدم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

ببین گلم برای خودت میگن آدم به آدم فرق می‌کنه 

خواهر شوهر من ۱۲ سال ال دی میخورد دو ماهه باردار شد 

من خودم سه سال ال دی خوردم دو سال باردار نمیشم

اول تنبلی تخمدان نداشتم اگه میخواستم حامله میشدم الان حامله نمیشم

اگر میخوای جلوگیری کنی حتما شش ماه یک بار چک آپ کن خودتو و زیر نظر دکتر باش

اگرم که موقعیت داری حامله شو خیلی تاخیر ننداز

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

حرف دکترا ها به کنار ولی میگن سن ۲۵ ۲۶ سن عالی برای بارداری هست شما که ۴ سال جلوگیری کردین و کیف بردین دیگه به نظرم به جز این نازایی اینا بچه دار بشین که خوبه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

استاتر ببین کی امادگی داری برای بارداری 

این حرفها که خشک میشی را هم بریز دور 

چون طبیعت رحم اصلا این طوری نیست 

شما ببین کی میخوای بچه بیاری همون موقع اقدام کن 

ولللللللییییی تا اون موقع هر 6 ماه یا دیگه هر سال چکاب بشو و از سلامتت مطمین بشو

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
به خدا یک دکتر خنگم رفتم گفت از عروسیت تا 2 سال بعد سریع باردار شو زمان بارداری همونه من 94 عقد کردم ...

علت اینکه میگن زود باردار بشی این نیست ک نازا میشی .بخاطر اینکه اگر مشکلی داشتی خدایی نکرده زودتر متوجه بشی 😍

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

من بعد۵سال تو ماه اول باردارشدم..ولی قرص نخوردم هیچوقت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم