2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قراره ۲ ماه دیگه عروسی کنم جلوگیری میکنم ولی منم شنیدم یکم می ترسم میخوام برم دکتر با دست دکتر جلوگیری کنم یا جلوگیری طبیعی میکنم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من 23سالگی ازدواج کردم تو29سالگی تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم همون ماه اول اقدام باردار شدم. 

ول کن این چرندیات رو

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
به خدا یک دکتر خنگم رفتم گفت از عروسیت تا 2 سال بعد سریع باردار شو زمان بارداری همونه من 94 عقد کردم ...

دکتر چی بود؟دلیل حرفش چی بود؟

من که دیگه حرف دکترا هم قبول ندارم 

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭

عزیزم از نظر علمی، چون شما زود ازدواج کردی و رابطه داشتی رحم زن مثل خاک گلدون نیاز به آبیاری و پرورش داره، که اینکار باید انجام بشه

اونایی که مسخره میکنن این حرفا رو، حتما درگیرش نشدن درحالیکه زیاد رحم خشک بمونه میگن ترک میخوره و کاراییش کمتر میشه اینو دکتر میگه، نه من.

عزیزم اگه شرایط و موقعیتشو داری و بچه میخاین، کم کم اقدام کنین بهتره

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

هر چی خدا بخواد همون میشه عزیزم . من 22 ازدواج کردم الان 29 سالمه و باردارم . با اولین اقدامم باردار شدم. فقط دو ماه قبل اقدام رفتم دکتر و گفتم قصد اقدام دارم و بهم چک اپ و قرص اهن داد. 

اگه نمیدونی یعنی به بلوغ کافی نرسیدی فعلا رو رشد. کمال و آگاهی خودت کار کن 

نخور منو تو رو خدا یک سوال کردم بابا صد تا شکم نزایدم که یاد بگیرم قرارم نیست چون شوهر کردم همه چیز بلد باشم خوش به حال تو که شعور داری و همه چی بلدی

به خدا یک دکتر خنگم رفتم گفت از عروسیت تا 2 سال بعد سریع باردار شو زمان بارداری همونه من 94 عقد کردم ...

معمولا اکثرا دکترای زنان توصیه میکنن که خیلی معطل نکنید من وقتی خواستم اقدام کنم دکترم گفت ۷ ساله ازدواج کردی ولی بچه نیووردی؟؟؟؟؟؟؟ اگه میخوای زودتر اقدام کن! اصلا توصیه نکرد بیشتر صبر کنم...مشکلی هم نداشتم زود باردار شدم اما اولیش سقط شد متاسفانه...اقدام دوم هم زود باردار شدم و خدا رو شکر الان یه دختر ۴ و نیم ماهه دارم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزیزم از نظر علمی، چون شما زود ازدواج کردی و رابطه داشتی رحم زن مثل خاک گلدون نیاز به آبیاری و پرورش ...

لطفا این منابع علمی در مورد آبیاری و ترک خوردن رحم رو لینک بدین ما هم آگاه شیم ممنون

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

من کلی دوست دارم که هیچ کدوم زودتر از 6 سال بچه دار نشدن 

هیچ کدوم هم مشکل نازایی نداشتن 

همشون هم 6 ماه اول اقدام باردار شدن 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم