2777
2789
کتاب بخونید و تسخیرش کنید مشاوره از روان شناسان خبره بگیرید.ایجاد و تولید عشق و محبت کنید....

به خدا دارم میمیرم از بغض دلم میخواد با یکی درد و دل کنم 

مامان دوتا دختر گلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دردودل کن 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
کتاب بخونید و تسخیرش کنید مشاوره از روان شناسان خبره بگیرید.ایجاد و تولید عشق و محبت کنید....

چه کارها که نکردم چقدر محبت چقدر عشق بهش دادم. اینقدر زیاد که اطرافیان بهم میگن لوسش کردی حالا اینه جواب محبتام

مامان دوتا دختر گلی 
خودتون رو نبازید.انرژی مثبت.... عالی و با روحیه بسازید زندگیتون رو ... دنیا که به آخر نرسیده

واااا که چقدر انرژی جمع کردم پژمرده بودم دیدم میاد خونه خودم رو سرحال گرفتم ولی همش خورد تو ذوقم

حس میگردم داره یه چی سرم میاد کشفش نمیکردم 

که حالا دیگه پیدا کردم اون بلا رو

مامان دوتا دختر گلی 

عزیزم درکت میکنم😔تا بوده همین بوده متاسفانه فقط خواهش میکنم خودتو نباز جلو دخترات هم واکنش نشون نده خییییییلی سخته خدا کمکت کنه بدون که همه اونا هرزه های دم دستن که به مردا نخ میدن هیچ کس زن خود آدم نمیشه اینو بعدا شوهرت میفهمه

مردا کلا جنسشون همینه،دیگه تو کشور ما که فرهنگ ودینم تاییدشون میکنه. زیاد سخت نگیر ودیگه هم خیلی مح ...

پس چیکارش کنم؟؟؟ 

زیاد آدم تو داری نیستم نمیتونم تو دلم نگه دارمش این موضوع رو

مامان دوتا دختر گلی 
عزیزم درکت میکنم😔تا بوده همین بوده متاسفانه فقط خواهش میکنم خودتو نباز جلو دخترات هم واکنش نشون نده ...

مشکل همین بچه هان نمیشه جلوشون حرف زد 

مامان دوتا دختر گلی