2777
2789

پدرم معتاده مادرم مشکل دوقطبی داره باسی سال سن بااینکه خیلی خوشکلم نه تونستم ازدواج کنم نه کارپیداکنم این وضعیت روحیموداغون کرده جدیدا ام که مشکل مالی پیداکردم خداعاخه این همه بدبختی باهم واسه یه نفرعادلانه س

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم معتاده مادرم مشکل دوقطبی داره باسی سال سن بااینکه خیلی خوشکلم نه تونستم ازدواج کنم نه کارپیداکن ...

خیلی هاشرایطشون بدترازشمابودازدواج خوبی داشتن 

باکسی درارتباط نیسی به خواست خداست گلم اونی که بخوادبیادمیاد

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد

[QUOTE=78177782]خیلی هاشرایطشون بدترازشمابودازدواج خوبی داشتن  باکسی درارتباط نیسی به خواست خداست گلم اونی که ...[/QUOTEقبلایه بارشکست خوردم بعدازاون تاالان دیگه حالم خوب نشده زندگی همه جوره داره بهم فشارمیاره

فقط یه بار بجای گله شکر گزار بودی که مشکل جانی نداشتی عزیزم یه بار شکر کن فقط.. شکر کن تنت سالمه... شکر کن... از ته دل بهش فکر کن ... وقتی یه قدم برداری میبینیزخدا واست چکار میکنه.. خدا هم بدی بدنشو نمیخواد اگه تا حالا ازدواج نکردی واسه خاطر این بوده که شاید شوهر بدی گیرت میفتاد... همیشه بگو خدایا من از تو اون چیزیو میخوام که تو برام میخوای راضیم به رضای تو

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

یه بار واسه داشته هامون تا حالا خداراشکر کردیم؟؟؟ 

این سوال من از شماها؟ 

شکر کردیم تنمون سالمه؟ 

فقط گفتیم به من چرا خدا اینو نداد اونو نداد😔

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

عاخه این چه زندگیه آدم واسه تغذیه روح وروانش دلخوشی میخواد.انگیزه میخواد.یعنی چی عاخه میگیم ازآسمون سنگ داره روسرمون می باره میگین بروخداروشکرکن که آتیش نمیباره .