2777
2789
عنوان

بلوند

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 46 پست
مرسي گلم🙈 مگر اينكه ب ارايشگرت بگي با دكوكرم روشن كنه موهاتو  و خودت از يجاي معتبر بخري ببري ...

گرون یعنی در حد چقدر؟ 

موهام تقریبا اندازه این عکسه به نظرت دکلره اش چقدر میشه؟

راضی هستی از ویتامینه؟ 

بله خوب بود ...البته من آسیب دیدگی یا سوختگی نداشت موهام که بگم مثلا خیلی تغییر کرد ...من چون کف سرم چرب هست و اجازه نمیده چربی به ساقه موهام برسه و ساقه ها خشکن رفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خوب بود ...البته من آسیب دیدگی یا سوختگی نداشت موهام که بگم مثلا خیلی تغییر کرد ...من چون کف سرم ...

خداروشکر 

من هایلایت کردم موهام داغون شد کامل کوتاه کردم الان خشکی موهام بخاطر رنگه گفتم کراتینه کنم خوب بشه دلم نیومد فقط کراتینه کنم گفتم اول بلوند کنم بعد 😁

چرا باعث پوسیدگی میشه؟  یعنی بافت مو رو اسیب می زنه؟  من تحقیق کردم گفتن حالت درمانی داره ...

من دوست همسرم ارايشگره اونم ميگفت مشكلي پيش نمياره و بيا برات انجام بدم  ولي نرفتم  

روي همسرش انجام داد طفلكي موهاش سوخت ريخت پايين تازه با مواد ب اصطلاح عالي امريكايي انجام داد

اگر موهات با دكلره زبر شده با كراتينه داغونتر ميشه 

چون كراتينه اب  مو رو ميگيره بخاطر همين باعث پوسيدگي ميشه

باز بوتاكس خيلي بهتره و عوارضشم كمتره درصد احياشم خيلي بالاتره

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
من دوست همسرم ارايشگره اونم ميگفت مشكلي پيش نمياره و بيا برات انجام بدم  ولي نرفتم   روي ...

اخه مواد نباید به ریشه بخوره و همه مو باید مواد داشته باشه چون حرارت اتو خیلی بالا هست اگر رعایت نشه مو می سوزه 

منم کلافه شدم از موهام از طرفی می ترسم بدتر هم بشه 

خداروشکر  من هایلایت کردم موهام داغون شد کامل کوتاه کردم الان خشکی موهام بخاطر رنگه گفتم کراتی ...

به نظرم اینکارو نکن ...دکلره خودش آسیبه ...مورو داغون میکنه ...کراتینه هم همه جا تایید نمیکنن و یه سری میگن خوب نیست ...بزار نفس بکشه موت یه مدت .

گرون یعنی در حد چقدر؟  موهام تقریبا اندازه این عکسه به نظرت دکلره اش چقدر میشه؟

تقريبا ٢،٣برابر دكلرست.

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
نه ...کراتینه چیز خوبی نیست ...الان راه های زیادی واسه تقویت مو هست ..والا ماسک خونگی بزارید حتی از ...

روغن نارگیل استفاده می کنم ولی خب خیلی تغییر نمی کنه 

افرين بخدا حيفه درسته موهات كوتاهه ولي فكركن همين موي كوتاهت با دكلره بسوزه  خيلي بده خيلي 

من ك يك هفتس موهامو كوتاه كردم ولي هنوز حالم خرابه چون عاشق موهام بودم و اين بلوند لعنتي باعث شد موهام اينقدي شه🙈

روغن نارگیل استفاده می کنم ولی خب خیلی تغییر نمی کنه 

آلوئه ورا بزن ..اون آب رسان قویه ...ولی باز اگه سوختگی زیاد باشه با این چیزا خوب نمیشه ...باید ولشون کنی به حال خودشون