2777
2789

دوستان .  پیشی من شاشو شده 

دو سالشه عقیمش نکردم و نمیکنم 

مثل گل بود تا دو هفته پیش . یکبار هم نشده بود بیرون از خاک جیش کنه . مدتیه بعضی وقتها روی ملافه های تمیز . بالشت . لباسام . روی کتابام و .....جیش میکنه. دارم میمیرم انقدر بشور بساب کردم.  به نظرتون چرا اینطوری شده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جیشش خیلی بو میده ؟ اون به بلوغ رسیده و در واقع داره قلمرو تعیین میکنه و وسایلی که اسپری میکنه رو علامت گذاری میکنه که یعنی اینها مال منه 😂 

تنها راهش اینه که عقیمش کنی البته اگه نره 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
عزیزم جیشش خیلی بو میده ؟ اون به بلوغ رسیده و در واقع داره قلمرو تعیین میکنه و وسایلی که اسپری میکنه ...

اگه عقیم کنه دیگه جیش نمیکنه😐

بعد نمیترکه😐😐

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤