2777
2789
عنوان

بچه هایی که مامان شاغل دارن خوشبخت ترن یا خونه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من خودم به خاطر بچم ک ده ماهشه از کارم گذشتم تا دوماه پیش میرفتم ولی دیدم نمیشه ... نمیدونم تاکی باید نرم و اصلا نمیدونم کار درستی کردم استعفا دادم یانه

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
ینی مامانی شاغل بچه هاشون اذیت میشن و افسرده میشن؟

شک نکن

مامان من تازه شاغل هم نبود

ولی چون همش تو راه کرج بود 

من افسرده شدم شدید

میزوگی تو فوتبالیستا  همونی ک تا دم مرگ جنگید
میشه با دلیل بگین

بچه ای ک هنوز زبون نداره و نمیتونه از خودش دفاع کنه وقتی میره مهد یا پرستار براش میگیرن، قطعا اونا براشون دلسوز نیستند و مراقب نیستند برای مثال وقت غذا و شیرشون درست نیست یا حتی ب بچه داروی خواب اور میدن ک اذیت نکنه

سوال كردى اما جهت دادى به سوالت بستگى به مادر داره من مامانم شاغل بود هيچ وقت احساس بى امنى نكردم ...

درسته . حرف خوبی زد بعضی مامانا خانه دارم هستن ولی انگاز تو خونه نیستن.‌

شاید تا کوچیکن مادر کل روز پیششون باشه واسشون بهتر باشه اما بزرگتر شن از شاغل بودن مادرشون احساس بهتری دارن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ینی مامانی شاغل بچه هاشون اذیت میشن و افسرده میشن؟

نه بابا من خودم مامانم شاغل بود ولی خب وقتی کوچیک بودم یادمه دوس داشتم پیشم بود 

روم تاثیر بدی نداشت تو آینده البته مامان من معاون دبیرستان بود و تا ساعت 2 دیگ خونه بود

اونایی که تا عروب سرکارت واقعا سخته برا بچه هاشون هرچند اونام عادت میکنن

در حدی نیس که غصه بخوری اگه جایی ک میذاری بهش خوش بگذره زیاد نبود مادرو حس نمیکنه

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
شاید تا کوچیکن مادر کل روز پیششون باشه واسشون بهتر باشه اما بزرگتر شن از شاغل بودن مادرشون احساس بهت ...

آفرین منم اینو میگم

راستش من خودم به خاطر بچم ک ده ماهشه از کارم گذشتم تا دوماه پیش میرفتم ولی دیدم نمیشه ... نمیدونم تا ...

آفرین.مادر فداکار

من که دوتا بچه ام از ۹ ماهگی مهد کودکین تا الان

من آلوده کار شدم.نمی دونم چقدر در حق بچه هام اجهاف کردم.واقعا نمی دونم.اما وقتی میام خونه تا شب می دوم .همش بهشون سرویس می دم

آفرین.مادر فداکار من که دوتا بچه ام از ۹ ماهگی مهد کودکین تا الان من آلوده کار شدم.نمی دونم چقدر د ...

من نمیتونستم ادامه بدم واقعا عذاب وجدان دارم احساس میکنم بچم الان شاداب تره