2777
2789
عنوان

شيرازيا هوا چقدسرده الان؟

94 بازدید | 15 پست

من احتمالادوهفته ديگه بيام شيراز..يه روزم ميخام برم پولادكف سپيدان..اون يكي دوروزي ام كه توشيرازم ميخام برم چندجابگردم ! باغ وجاهاي ديدني.... هواخيلي سرده نه؟

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وحتمابايدتوهمين ماه بيام. ماه هاي بعدهمسرم مرخصي نداره و يه كاري ام داريم بايدبيايم.  زيادم با سرما مشكل ندارم. با يه كاپشن حله فقط ميخوام بدونم مكان هاي ديدني وباغ هاش ساعت هاش عين تابستونن ؟

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
اهل کجایی تا بگم بهت

من والابوشهري ام. تاشيرازم٤ساعت فاصله دارم

اینجا ک ما کولر روشن میکنیم..ب قران زیر باد کولر میخوابیم😐😐😐😐😐

كجايي

عسلویه😶😑

منم جنوبم. بخاري ميزنيم. اما اونشكلي زياد يخ نيست. خوبه