2777
2789

من باردارم به خاطرجفتم که پایینه دکترنزدیکی روبرام ممنوع کرده، ولی شوهرم حتی معاشقه هم نمیکنه اصلابهم توجه نداره، امشب حتی مستقیم بهش گفتم من منظورم نزدیکینیست من محبت میخوام، گفت من یه روش پیداکردم که تونزدیکیبهت فشارنیادگفتم اصلانمیشه دکترگفته نه، بازدوباره ساکت شدوکرفت خوابید، چیکارکنم؟؟ جطوری دیگه بهش بگم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید واضح میگم بزار کارشو بکنه اما زیاد نبره داخل،چون ماهم این کارو میکردیم

دکترگفت ممکنه باعث لکه بینی بشه، یعنی مردانیازروحی وعاطفی ندارن؟ فقط دنبال نزدیکی ان؟ 

من از روزی که فهمیدم حاملم تا روزی که بچه به دنیا اومد و حتی بچم ۴ماهه شد رابطه نداشتیم .تقریبا نزدیک ۱سال .موقع بارداریم منو شوهرم میترسیدیم واسه بچه اتفاقی بیوفته.بچه هم که به دنیا اومد وقت نداشتیم 🤣🤣🤣