2777
2789
عنوان

قهرم خونه مادرم

511 بازدید | 25 پست

بچه ها من بارها قهر اومدم یکی از قهرامم ۳ ماه طول کشید و برگشتم بقیه در حد دوهفته ...حالا هم قهرم اومدم خونه مادرم چون یکماه باهم تو خونه هیچ حرف نمیزدیم و همش فحش و بدوبیراه و کتک میخوردم ...الانم هیچ سراغی ازم نگرفته  بنظرتون چکارکنم

طلاق

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق ـ

زندگیت،زندگی نمیشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

قهر چیه آخه اگه قهر روش اثر داشت که ب دفعات بعد کشیده نمیشد بهش بگو بیاد با هم حرف بزنید اگه نتیجه ا ...

هزاران بار حرف زدم مشاوره بش گفتم بریم نمیره...چندین بزرگ و بزرگتر واسطه شدن هیچ فایده ای نداشت...

اوصاعتون خیلی وخیمه. به خاطر بچتون از یه روانشناس خوب مشورت بگیر 

مشورت گرفتم میگن خودشم باید بیاد روانپزشکم حتما باید بره...میگه یا میشیه ی قربونی بی چون چرا یا طلاق

عزیزم برات صلوات فرستادم ان شاالله که به خاطر بچه دو سالتون مشکلت همین امشب حل بشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
قهر خیلی بده حرفاتو بزن ولی قهر نکن بچه داری بخاطر بچت برو مشاور حودت تنها برو

من گفتمشون میرم خونخ مادرم استراحت فکراشوم بکنه ببینه میتونه بره بام مشاوره بخاطر بچه اگه نه که دیگه این زندگی تموم شدنش ب نفع هر سه مونه...تاحالا هیخ خبری نشده میگه شوهرم من خونوادم اول بعد زن و بچه ام...همینم من هر هفته دعوا میخای بیا نمیخای نیا

قهر خیلی بده حرفاتو بزن ولی قهر نکن بچه داری بخاطر بچت برو مشاور حودت تنها برو

تنها رفتم فایده نداشت میگه مشاوره باید فقط کوتاه بیای حتی اگه زور بگه خودش و خونوادش فدات کنه باید هیچی نگی ...یا اینجور یا طلاق