2777
2789
عنوان

با شوهری ک قهر کرده و غذا نمیخوره چکار باید کرد ....

| مشاهده متن کامل بحث + 6664 بازدید | 96 پست

این رفتارش ریشه توی بچگیش داره. میتونه بره کمک بگیره حلش کنه. و تو کاری نمیتونی بکنی .محل نذاری  تبدیل به خشم میشه درایشون.محل بذاری عادت میشه و خسته کننده و خودخواهانه.

اون تو اتاق خوابه من تو حال ... دو ساعت پیش براش لغم قاچ کردم بردم نخورد 

مرده لوسم نوبره😕😕😕 نخوره مسئله ای نیست

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تو اتاق خوابه من تو حال ... دو ساعت پیش براش شلغم قاچ کردم بردم نخورد 

اینجوری فایده نداره باید بدی  بغلش کنی

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠

همون دیشب موقع خواب خیلی نازشو کشیدم دیدم بیمحلی میکنه منم دیگه کارش نداشتم .. بیشتر بخاطر اینکه نمیره اداره و چیزی نمیخوره ناراحت میشم وگرنه هیچ محلش نمیدم تا بفهمه ک خودش اشتباه کرده و منم ناراحتم از حرفاش

به بی مقصدی خلق تک میزند..  

ما بچه که بودیم وقتی از سر قهر و ناز نمیومدیم سر سفره مامانم هر چی غذای اضافه مونده بود رو میداد به همسایه ها 

یعنی هیچی برای خوردن پیدا نمیشد😥😥از همون زمان یاد گرفتیم مسائل رو از هم تفکیک کنیم🙃

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀