2777
2789

ما الان چند ماهه اسباب کشی کردیم به یه خونه جدید ما هستیم و یه مستاجر دیگه حالا کنتور  آب مشترک هست و به تعداد نفرات تقسیم میشه بینممون حالا اون مستاجره میگه پمپ رو هم به تعداد نفرات وصل میکنیم به برق و یه سری قانونا داره از خودش درمیاره و صاحب خونه هم اینجا نیست و هر وقت بهش میگم تو صاحبخونه ای و شما مشکلات و حل کن میگه خونه مال خودتونه و خودتون مشکلاتتان و حل کنین و اما اون مستاجره آدم دریده و حرومخورو بیآبرویی هست همه امتیازات ساختمون به اون تعلق داره مثلا میگه پارکینگ  جای ماشین منه شما باشید چه برخوردی میکنید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم خونه قبلیمون مشترک بود ولی یک ب سه اونا زیر بار نرفتن ما دو نفر بودیم اونا ۵ نفر شوهرم قبول کرد دو ب دو من رفتم گفتم اصلا همچین چیزی امکان نداره قبول نکرد گفتم مشکل خودتونه ن ما قبض ک اومد تقسیم ب سه کردم یک سوم بردم دادم بهشون خخخخ

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
از روز اول میدنستید این برنامه هست؟/

نه این چند ماهه به کنتور برق ما وصل بوده دیگه شوهرم به صاحبخونه اعتراض کرد گفتش که هفتگی عوض کنین ما هم این کارو کردیم حالا میگه چون شما دوتا بچه دارین بیست روز به برق شما باید وصل بسه ده روز برای من اصلا یه همچین قانونی هست؟؟؟من تا حالا مستاجر نبودم😐

نه این چند ماهه به کنتور برق ما وصل بوده دیگه شوهرم به صاحبخونه اعتراض کرد گفتش که هفتگی عوض کنین ما ...

وقتی اون آدم پر رو هست شما هم باید مثل خودش رفتار کنید. ایشون خودشون رو صاحبخونه میدونند برای همین صاحب اختیار حس میکنند خودشون رو. بهشون بگین شما هم یه مستاجر هستید مثل بقیه. ما هم آپارتمان داریم اما مشکل این چیزها رو نداریم چون پمپ و این چیزها همه جزو شارژژ هست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اشتباه اصلی از خودتون بوده باید خونه ای اجاره میکردید که کنتر آبو برقو این جور چیزا مجزا باشه همین ط ...

درسته ما بی تجربه بودیم الانم به خدا اصلا دوست نداریم ناراحتی پیش بیاد اما اون خیلی حرومزادست

درسته ما بی تجربه بودیم الانم به خدا اصلا دوست نداریم ناراحتی پیش بیاد اما اون خیلی حرومزادست

باید یه جوری کنار بیاید ولی شکایتو این جور چیزا فقط دردسر ایجاد میکنه خرج بیخود میشه براتون با حرف سعی کنید بهش بفهمونید،بعضیا انقد بی چشمو رو هستن آبرو ریزی راه میندازن هر چی میگی انقد بی شعورن نمیفهمن