2777
2789

هفته ۶ بارداری ام الان دو هفته است از صبح تا شب یه بند تهوع شدید دارم نه میتونم آشپزی کنم نه به کارام برسم نه غذا بخورم فقط یه گوشه افتادم. به دمیترون حساسیت دارم ویتامین b5 هم هیچ فایده ای نداره. مامان ها ی عزیز راه دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟ از تجربه های خودتون باشه 

هرچی بگی امتحان کردم تاثیر نداشت تااینکه

نون خشک کردم گذاشتم کناردستم شب خا یا درطول روز ریز ریز میخوردم خیلی خوبه  باید نذاری معده ت ضعف کن اروم اروم همیشه یه چیزی بخوری.صبح قبل بلند شدن هم کمی نون بخور بعد بلند شو

صبونه چیزای سالم من کشک انتخاب کردم دوستداشتم هرشب چندتا میذاشتم داخل اب تا صبح نرم بشه وبخورم 

بعد صبونه قرص جویدنی دایمکت

قبل ناهار وشام رانیتدین

بعدناهاروشام دایمکت

نیم ساعت بعد ناهاروشام شربت منیزیم یا همون آی دی ژل که ضد اسید معده س.عالیه

ناهار وشام غذاهای سبک بدون چربی ونمک زیاد

سیب زمینی یا تخم مرغ پخته

کباب 

نون وماست

موقع غذا خوردنم نیم ساعت طولش میدادم اروم اروم وبافاصله هرلقمه رو میخورم.

بعد غذا بجای اب یه لیوان دوغ

درطول روز هم میوه مثل سیب وموز ونارنگی وپرتغال

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

سرم بزن من تو هفته ۲بار سرم میزدم میتونی خونت نمون برو خونه مادرت یا جای دیگه بهتر میشی من از بیمارستانی ک قرار بود زایمان کنم خوشم میومد میرفتم اونجا تهوعم تموم میشد😂😂جل الخالقشم خودم بگم😁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بگی امتحان کردم تاثیر نداشت تااینکه نون خشک کردم گذاشتم کناردستم شب خا یا درطول روز ریز ریز می ...

عزیزم ممنون واقعا باید همه اینا رو امتحان کنم حتما خدا خیرت بده 

منم 2هفته خیلی شدید حالم بد بود ولی الان 2-3 روزه خوب خوب شدم    

منم دقیق دوهفته بود یه شبه اومد ویه شبه رفت

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
سرم بزن من تو هفته ۲بار سرم میزدم میتونی خونت نمون برو خونه مادرت یا جای دیگه بهتر میشی من از بیمارس ...

اخه فشارم خوبه مامانم ازم خیلی دوره نمیتونم برم پیشش تو یه شهر دیگه ست 😐

اخه فشارم خوبه مامانم ازم خیلی دوره نمیتونم برم پیشش تو یه شهر دیگه ست 😐

من فشارم خیلی پایین میومد در حد سرگیجه و.. ولی کلا از خونم بدم میومد بیرون خیلی بهتر بودم یه همسایه بی ملاحظم دارم دوران بارداریم همش پیاز داغ درست میکرد یعنی هنوزم ب شوهرم میگم‌ خونه رو عوض کن.. بچم ۲۱ ماهشه ولی خونمو دوست ندارم😐

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...