2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزه آبگوشت اول به دنبه بعدشم به گوشت گوسفندیشِ، البته آبگوشت مرغ ظاهرا یه غذای سنتی یک شهری هست ولی من نخوردم تاحالا

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

مرغ رو تو روغن سرخ کن بعدش پیاز تفت بده داخلش بعد لپه و رب رو بریز و اب بزار یکم بجوشه و در اخر سیب زمینی رو اضافه کن

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
مزه آبگوشت اول به دنبه بعدشم به گوشت گوسفندیشِ، البته آبگوشت مرغ ظاهرا یه غذای سنتی یک شهری هست ولی ...

این اصلا ایگوشت نیس ابمرغه و یه غذا دیگه اس کلا.بله غذای کردیه 

مرغ با پیازسرخ کن خامیش گرفته بشه بعد دوست داری میتونی توش سیرم بزنی وادویه هاشم میشه زردچوبه وفلفل سیاه ودارچین بزنی و یکم تفت بدی اب بریزی روش و یکم بجوشه عدس ولپه هم بشور وبریز توش بیست دقیقه مونده تموم بشه لیمو بنداز توش وربش بزن با نمک اگه دوست داشتی میتونی سیب زمینی پوست بگیری بندازی توش اگه نه میتونی سرخ کنی کنار گوشت سرو کنی سرخ کرده خوشمزه تر میشه 

نوش جان

مزه آبگوشت اول به دنبه بعدشم به گوشت گوسفندیشِ، البته آبگوشت مرغ ظاهرا یه غذای سنتی یک شهری هست ولی ...

شوهرم گوشت نمیخوره😣منم مرغ نخوردم یبارمادرشوهرم درس کرده بود نتونسم بخورم هیچی نزده بود بهش 

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚
مرغ با پیازسرخ کن خامیش گرفته بشه بعد دوست داری میتونی توش سیرم بزنی وادویه هاشم میشه زردچوبه وفلفل ...

مرسی دستت دردنکنه

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚

مرغ و با پیاز حسابی سرخ کن ادویه و نمک بزن بعد بریز تو قابلمه روش آب بریز بزار بپزه من خودم لپه رو همون اول میریزم آب سرد میریزم روش دیگه لپه وا نمیره حالا بستگی به خودت داره نیم ساعت مونده هم سیب زمینی میندازم تو آبش بعد یکم پیاز داغ درست میکنم یه نصفه قاشق آردم توش تفت میدم میریزم تو آب یکم جوش بزنه من رب نمیزنم خواستی رب بزن