2777
2789

همسرم هر روز کیک میخواد و از بیرون میخره الانم تو این اوضاع گرونی میخوام خودم درست کنم میگه کیکای تو بوی تخم مرغ میده هر کی بلده لطفا به منم یاد بده همیشه دعاش میکنم کیکی که با هل  یا آب پرتقال یا هر چیزی که طعمش عالی باشه ممنونم

#كيك_كدو_حلوايي

اگه مثل من حتی کدو دوست ندارید حتما عاشق این کیک میشید.

.

.

.

مواد لازم برای کیک :

آرد دوپیمانه (۳۰۰گرم)

شکر یک پیمانه(۲۰۰گرم)

ماست سه ق غ(۱۰۰گرم)

روغن مایع یک پیمانه(۲۰۰گرم)

دارچین دو ق چ خ

بکینگ پودر سه ق چ خ

پوره کدو حلوایی یک پیمانه(۲۲۰گرم) (کدورو خرد کنید و از سمت پوست تو قابلمه بچینیدو کمی آب بریزید و دم کنی بزارید تا کاملا نرم بشه و بپزه..بعد پوست بگیرید و تو مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید) 

تخم مرغ درشت سه عدد(من چهارتا ریز زدم)

وانیل  نوک قاشق چ خ

گردو پنجاه گرم معادل نیم پیمانه خرد شده

نمک نوک ق چ خ

فر را روی صدوهشتاد (دمای فرا فرق داره برحسب تجربه و فر خودتون تنظیم کنید)گرم می کنیم،قالب را چرب و اردپاشی می کنیم.تخم مرغ و شکر و وانیل و دارچین را بزنید تا کرمی بشه،روغن را اضافه کرده و  سه دقیقه بزنید.ماست را اضافه کنید و پوره کدوحلوایی رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.ارد و بکینگ پودر و نمک راسه بار الک کرده و اضافه کنید و در اخر گردو را اضافه کنید.مایه را در قالب ریخته و به مدت چهل تا یک ساعت زمان بدید.بعد چهل دقیقه با خلال تست کنید.

برا من 45دقیقه طول کشید و کیکامم رو 170میزارم.  

نوش جان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو و نیم لیوان ارد

یک و نیم شکر

یک لیوان روغن

یک لیوان شیر

یه قاشق سرپر پودر کاکائو

یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر

نوک قاشق وانیل

یکم گردو خرد شده داخل کیک بریز مزش عالی میشه

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن اینقدربزن رنگش کرم رنگ و کشدار شه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

گردو دلبخواهی میتونی نریزی..... ولی اگه بریزی خیلی خیلی فوق العاده میشه...وقتی مواد کیکو قاطی کرپی یکم گردو بریز یواش هم بزن... موقع پخت گردو چربی پس میده عالی میشه....  روی کیکم میتونی قبل تو فرگذاشتن کجد و ‌گردو بپاشی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

#کیک_باقلوا

مواد لازم:

آرد سفید 2 لیوان

شکر 1 لیوان

ماست 1 لیوان

روغن 1 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

هل ربع ق چ

بیکینگ پودر 2 ق چ

پودر نارگیل ۱لیوان یا نصف لیوان ( دلبخواهی)

برای شربت:

آب 1 لیوان

شکر 1 لیوان

گلاب ربع لیوان

زعفران 1 ق چ

هل ربع ق چ

برای تزئین: پودر نارگیل و پودر پسته (من استفاده نکردم)

طرز تهیه:

فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید

روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید.

ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه)

درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید باید مواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید) مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)

حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب

بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید.

در این مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد؛ با کاردی تیز کیک رو برش بزنید و با سیخ چوبی سوراخ سوراخ کنید و شربت را روی کیک بریزید به طوری که ۷کل کیک سیراب بشه.

در مرحله آخر تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید.