2777
2789

،:

📖'  ورونیکا اولین بار در مکزیک پدید اومد

با شروع این بازی روح دختری ظاهر میشه که میتونه جواب در مورد عشق یا روز مرگتون رو بهتون بده

[ مسئولیت بازی به پای خودتونه ]

🕸' وسایل مورد نیاز:

✖️1-شما برای بازی به حداقل 2 نفر نیازمندید

✖️2-یک کتاب(ترجیحا کتاب مقدس باشه)

✖️3-قیچی

✖️4-شمع

✖️5-یه روبان یا یه تیکه نخ(قرمز باشه بهتره)

✖️6-یک اتاق تاریک با یه آینه(داخل حموم هم میشه)

✖️7-آینه

🔖' مراحل:

🖇1-روبان یا نخ رو از داخل سوراخ های قیچی رد کنید و محکم دور قیچی ببندید

🖇2-وسط کتاب رو باز کنید و قیچی رو طوری بزارید که دسته ی قیچی از پایین کتاب بیرون باشه و سر روبان از بالای کتاب،،کتاب و ببندید

🖇3-به حموم برید،چراغارو خاموش کنید و در و ببندید

🖇4-شمع و کتاب رو جلوی آینه بزارید و شمع رو روشن کنید،کتاب و طوری بزارید که دسته ی قیچی روبه روی صورتتون باشه

🖇5-شما و دوستتون جلوی آینه وایسید و هرکدوم یک انگشتتون رو داخل یکی از سوراخای قیچی کنید

🖇6-چشماتون رو ببندید و نه بار بگید "Veronica"(ورونیکا)

بعد چشماتون رو باز کنید و از ورونیکا یک سوال بپرسید،(سوال باید در مورد مرگ یا عشق باشه)

💭' اگر موفق به ارتباط با ورونیکا شده باشید اون جوابتون رو با تکون دادن چپ و راست قیچی میده

➰' اگر قیچی به سمت راست رفت یعنی "آره" و اگه به سمت چپ رفت یعنی "نه"

⛓"برای اتمام بازی قیچی رو از لای کتاب بیرون بیارید و روبان رو باز کنید و شمع هارو خاموش کنید و چراغارو روشن کنید...و تا چند ساعت وارد حموم نشید و میتونید کتاب مقدس هم بخونید"

🔍"همچنین برای دیدن خود ورونیکا نصف شب باید لخت داخل حموم برید شمع رو دستتون بگیرید و سه بار اسمشو صدا کنید و اگه موفق شدید یک دختر با موهای بلند مشکی و چشمانی سیاه ظاهر میشه"

📼' نکته:این بازی بسیار خطرناک است و ممکن هست باعث مرگتون بشه

یکسری دیدن که قیچی از کتاب بیرون اومده و به سمتشون پرتاب شده

در هنگام بازی هیچ چیز تیزی اطرافتون نزارید

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نخوندمش ای بازیا چیه موکونی..الک دولکی منچی چیزی بازی کن گلم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین