2777
2789
عنوان

وای مردم از درد دست چپ ام کمکم کنین

3027 بازدید | 17 پست

بچه ها دست چپم خیلی ساق دستم درد میگیره اگر تکونش بدم باید بی حرکت باشه برای چی اینجوری شدم آخه بنظرتون؟؟؟چیگار کنم ؟ در ضمن من چپ دستم همه گارامو با این دستم انجام میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یمدت کمتر باید کار بکشی ازش دیگه.

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
آخه بچه دارم اونو چیکار کنم 

چی بگم ...ی دکتر برو حتما عکس بگیر ازش شاید مفصلی تاندونی چیزی اسیب دیده...ی دستبند طبیام‌هست بگیر ببند خیلی گمکه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

مطمئن باش یه ضربه ای خورده یادت نیست.یا چیز سنگین بلند کردی.

هر شب با روغن ماساژ بده و ببندش.

ولی اگه استخونت درد میکنه برو دکتر حتما

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
منم مدتیه همینطورم...دکترم رفتم گفت استراحت بده...آمپول و قصم بهم داد.گفت اگر خوب نشدی برو عکس بگیر. ...

راس میگی گوشیم زیاد دست میگیرم اتفاقا پریشبم یکم دست راستم درد گرفته بود

مال گردنت هم میتونه باشه پماد بمال ببند گوشیم کمتر بگیر خوب میشه من آرنجم ورم کرده بود 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه