2777
2789

مامانا من گیج شدم هر بار سونو میرم تاریخش فرق میکنه خب مثلا من میخوام بدونم ۱۸ هفته میشه چندماه ؟؟؟؟

الان وارد ۵ ماه شدم ؟

یا ۴ ماه و یک هفتمه تورو خدا توضیح بدین سر در میارین چی به چیه اخه هر کی یه چی میگه میسییی😍😍😍🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤❤❤❤❤❤❤🌼🌸

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونایی که باردارن میپرسم همینجوری چون خودمم متاهلم وتازه عروس

۲۸ سالمه یبار سقط داشتم  دو سال پیش  ۷سال  ازدواج کردم الان باردارشدم دوباره 😞😞😞😭😭😭😭الانم همش خوابم استراحتیم لکه بینی داشتم خداکنه اینکی برام بمونه برام دعا کن 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
۲۸ سالمه یبار سقط داشتم  دو سال پیش  ۷سال  ازدواج کردم الان باردارشدم دوباره 😞😞😞😭 ...

عزیزززززم منم میخوام همسن تو شدم بیارم میمونه ایشالا گل پسرم هست خدا نگهش داره منم دوقولو پسر میخوام 

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...
خب عزیزم اگه چهار ماه و یک هفته هستی ینی الان وارد پنج ماه شدی و داری پنج ماهت رو پر میکنی

پس چرا رفتم پیش دکتر گفت وارد ۴ ماه شدی گیج میکنن آدمو 

۱۸ هفته میشه ۴ ماه ؟یا وارد ۵ ماه؟

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
عزیزززززم منم میخوام همسن تو شدم بیارم میمونه ایشالا گل پسرم هست خدا نگهش داره منم دوقولو پسر میخوام ...

انشالله که میاری عزیزم خدا قسمت هم کنه مال منو هم حفظ کنه مرسی عزیزم 😘😘😘💞💞💞💞💞🙏🙏🙏

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜