2777
2789
عنوان

اولین تکونای نی نی

350 بازدید | 17 پست

خانما اولین تکونای نی نی تون رو چند هفته حس کردین؟چطور بود ؟

و اینکه شکمتون از هفته چند حس کردین یکم تغییر کرده و بزرگ تر شده ؟

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

بیست و دو هفته و نیم بود که تکوناش شروع شد گلم 

شکمم دو هفتست خیلی بزرگتر از قبل شده

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ۱۷ هنوز تکون حس نکردم اما شکمم از ۱۲ هفتگی کم کم بزرگ شد 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
من هفته ۱۷ هنوز تکون حس نکردم اما شکمم از ۱۲ هفتگی کم کم بزرگ شد 

دقیقا مثه من از هفته 12 بزرگتر شده یکم ولی تکونی حس نکردم 16 هفته و 2 روزم

بیست و دو هفته و نیم بود که تکوناش شروع شد گلم  شکمم دو هفتست خیلی بزرگتر از قبل شده

بسلامتی عزیزم اخه بعضیا میگن از 16 به بعد حس کردن ولی من حس نکردم البته میدونم بازم زوده من 16 هفته و 2 روزم تازه

دقیقا مثه من از هفته 12 بزرگتر شده یکم ولی تکونی حس نکردم 16 هفته و 2 روزم

من ۱۷ و ۴ روز اما حس نکردم جفتم قدامی احتمالا دیرتر حس میکنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

19 هفته و یه روز

مثل نبض حس کردم..

شکم من تا یه ذره میخواست بزرگ شه باز دوباره انگار کوچیک میشد 😐😐😐 مامانم اینقدر غصه میخورد

میگفت روز به روز شکمت کوچیکتر میشه.. 

🖤

بسلامتی عزیزم اخه بعضیا میگن از 16 به بعد حس کردن ولی من حس نکردم البته میدونم بازم زوده من 16 هفته ...

نه گلم از هفته بیست و دو سه دیگه باید حس کنی قبلش مهم نیست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
سلام .من از هفته 16 .البته بارداری دوممه.الان هفته بیستم. شکمم بزرگ شده خیلی. تکوناش رو زیر شکمم حس ...

من که هرتکونی شکمم میخوره فکر میکنم مال روده هامه نمیتونم بفهمم 

من از ١٩-٢٠ هفته كامل حس كردم قبلشم گاهي حس ميكردم اما فكر ميكردم شايد اشتباه ميكنم

ولي شكمم رو يادم نمياد فكر كنم از ١٠ هفته شروع كرد به بزرگ شدن

اما از ١٣ هفته ديگه واضح بود به نظرم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

بستگی داره بچه چندم باشه چون بچه ی اول تکوناش دیرتر احساس میشه. من بچه اولمو از ۱۹ هفتگی تازه اونم مثل نبض بود حرکتاش ولی الان باردارم از ۱۳ هفتگی حس میکردم یه ماهی کوچولو تو دلم اینور اونور میشه. تکونای بچه ی اولم که دختر بود آروم بود ولی این پسره بیشتر لگد میزنه و محکم تر

من از ١٩-٢٠ هفته كامل حس كردم قبلشم گاهي حس ميكردم اما فكر ميكردم شايد اشتباه ميكنم ولي شكمم رو ياد ...

پس زوده برای من چقد سخته انتظار واقعا😕