2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس شعر گفتن که نیس ولی این شعرو امروز دیدم کلا نا امید شدم از آینده زبان فارسی

😞

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

آقا انقد تلاش نکنین اصن شورت اونایی ک ۲۵ سالشونه قرمزه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
نی ناش ناش نی ناش ناش

شیشه شکستن بدنیست  دل که شکست چاره ای نیست 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
نوایی نوایی نوایی ...

یادم اید انروز که سرکارت گذاشتم آخ که چه اسکل بودی بااون تومن آبیت به دنبالم بودی 

ههههههه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
یادم اید انروز که سرکارت گذاشتم آخ که چه اسکل بودی بااون تومن آبیت به دنبالم بودی  هه ...

قشنگ شاعریا

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
ببخشید شعر بود یا؟🤔🤔🤔

بابا شعر بود شاعر تازه کارم حالا شاید یه دیوان شعردادم بیرون خخخ😀😀😜😜

اره ارواح عمم

آخ آخ اسم عمه رو نیار دلم برا عمه هام تنگ میشه