2777
2789
عنوان

قرص ایزوپرین در بارداری

4977 بازدید | 20 پست

سلام خانما هفته 20بارداری هستم

چندروزه دل و کمرم درد میکنه و سنگینی پایین شکمم داشتم

رفتم دکتر بهم امپول پرولوتون هفتگی و قرص ایزوپرین به مدت 5روز داد، دکتر گفت اگه خوب نشدی برو بیمارستان بخواب 

روز اول مصرفم ولی همچنان سنگینی پایین شکم دارم خیلی نگرانم میترسم زایمان زودرس بشم 

کسی هست راهنماییم کنه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ماه چهار امپول زدم و قرص خوردم

درد و انقباض خيلي شديد داشتم،هر هفته امپول ميزدم اگه دو روز دير ميشد از امپول باز دردام شروع ميشد اما خدا خواست و دخترم برام موند،الحمدلله

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
عزیزم منم مثل توام. دکتر به من گفت اندامت ظریفه جنین فشار میاره. ایزوپرین داد روزی. یدونه. پرولوتون ...

امپول میزنی پات و لگنت درد نمیگیره؟ من تا دو سه روز درد دارم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
من از ماه چهار امپول زدم و قرص خوردم  درد و انقباض خيلي شديد داشتم،هر هفته امپول ميزدم اگه دو ...

خداروشکر

خدا کنه بچه منم بمونه

خیلی ناامیدم

خداروشکر خدا کنه بچه منم بمونه خیلی ناامیدم

ميمونه ب اميد خدا

امپول خارجيش رو بزن

درداي من در حد زايمان بود،طوري ك شكمم رو ميگرفتم و ناله ميكردم

هر سه چهار دقيقه ي بار ميگرفت و ول ميكرد☹️

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
ميمونه ب اميد خدا امپول خارجيش رو بزن درداي من در حد زايمان بود،طوري ك شكمم رو ميگرفتم و ناله ميكر ...

درد من در این حد نیست ولی خب خیلی نگرانم

درد من در این حد نیست ولی خب خیلی نگرانم

توكل كن ب خدا

ان شاءالله ك چيزي نميشه،الان خيليا اينجوري ميشن 

توكل كن ب خدا ان شاءالله ك چيزي نميشه،الان خيليا اينجوري ميشن 

شمام امپول میزدین لگن و پاتون تا چندروز درد میکرد؟ 

تو سونو انومالی 34بود

سلام منم دکتر قرص ایزوپرین بهم داد و تازه گفت تا سه هم مشکلی نداره من شبا واقعا اذیت میشم و درد زیر دل دارم دکتر داد میخورم واقعا خوبه قرصه

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
شمام امپول میزدین لگن و پاتون تا چندروز درد میکرد؟ 

جاي امپول تا ٤-٥روز درد ميكرد

هنوز خوب نشده باز بايد بعدي رو ميزدم واسه من قرص اصلا حواب نميداد

سلام منم دکتر قرص ایزوپرین بهم داد و تازه گفت تا سه هم مشکلی نداره من شبا واقعا اذیت میشم و درد زیر ...

از هفته چند شروع به خوردن قرص کردین؟ 

جاي امپول تا ٤-٥روز درد ميكرد هنوز خوب نشده باز بايد بعدي رو ميزدم واسه من قرص اصلا حواب نميداد

بنظرت امپول بهتره؟