2777
2789
احساس بی حالیو ک دارم ولی بعضی وقتا شادم شاید خیلی کم احساس شادی کنم ولی باز دوباره بی حوصله میشم ما ...

مانیا یا همون شیدایی.مثل شادی بیش از حد،ولخرجی،کم خوابی،پر انرژی بودن ،انجام دادن افراطی بعضی کار ها مثل عبادت یا بذل و بخشش.که معمولا فقط چند روز طول میکشه بعد افسردگی میاد.میتونین تو نت مطالعه کنین.

عوارضی روت نداشت اخه من ب دکترمم گفتم نمیتونم قرصی بخورم ک منو بخوابونه چون هم کار میکنم هم ی دختر ۲ ...

عوارض نداشت فقط چون چندتا قرص باهم میخوردم گیج بودم البته بیشتر مال شبا بود ک راحت ترم میخوابیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانیا یا همون شیدایی.مثل شادی بیش از حد،ولخرجی،کم خوابی،پر انرژی بودن ،انجام دادن افراطی بعضی کار ها ...

فهمیدم همون دوقطبی ک میگن واییی خدا حتی نمیتونم فک کنم این علایمو دارم من از اینجور بیماریا تا حد مرگ میترسم فک کنم باید برم ی دکتره دیگه ممنون دوست عزیز

عوارض نداشت فقط چون چندتا قرص باهم میخوردم گیج بودم البته بیشتر مال شبا بود ک راحت ترم میخوابیدم

میشه اسم اون یکی قرصارم بگی ببینم ب منم داده یا نه اخه ب دکتره شک دارم یجورایی میترسم دکتر خوبی نباشه

سلام. من تشنج فوکال تشخیص داد دکتر، موقع تشنج بدنم هم عین حالت احساس سرما مثل پوست مرغ میشه، کاربامازپین باعث نفخ و کمر درد در من شده، هر چند مشکل تشنج من برطرف شده....کسی میتونه کمکم کنه؟ قرص لوبل هم باعث کمر درد من میشد.