2777
2789

من رفتم ی دکتر چندانم دکتر فوق حرفه ی نبود بهم کاربامازپین داده با چنتا قرص دیگه برای افسردگیم و مشکلات عصابم قبلا برادز زادم ب خاطر صرع مصرف میکرد ینی من فک میکردم فقط برای تشنجه تو نتم سرچ کردم عوارض وحشتناکی داشت الان موندم چیکار کنم بخورم یا ن دکترمم رفته مسافرت الان نمیتونم باز ببرم پیشش نشون بدم بپرسم کسی بوده ک ب جز صرع مصرف کرده باشه با تشکر دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله مادر من خورد نوبت بعدی مراجعتون کی هست ؟ بعدها براتون کمش میکنن البته عوارضش همون طور که گفتید زیاده من مادرم زیادی گیج میشد و بیقراری میگرفت دیگه واسش عوضش کردن البته دکترش هم عوض کردیم کلا چون سهل انگاری کرده بود دوز رو پایین نیاورده بود  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی احساس بی حالی میکنی درسته؟و اینکه علایم مانیا مثل شادی بی دلیل و پر انرژی بودن بی دلیل داری؟

احساس بی حالیو ک دارم ولی بعضی وقتا شادم شاید خیلی کم احساس شادی کنم ولی باز دوباره بی حوصله میشم مانا چیه میشه بیشتر بگی

من ی ماه واسه افسردگی مصرف کردم فقط گیج و خوابالود بودم با چندتا قرص دیگه خداییش خوبم شدم

عوارضی روت نداشت اخه من ب دکترمم گفتم نمیتونم قرصی بخورم ک منو بخوابونه چون هم کار میکنم هم ی دختر ۲ ساله ک باید نگهش دارم الان موندم چیکار کنم